2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام خانوما خوبید

زینبی جون یادته گفتم‌دکتر به شوهرم آزمایش دی اف وrosاسپرم داده البته دی اف آی چند بار انجام داد که خداروشکر با مکمل اومده رو ۱۰ولی rosاولین بار انجام داد که رو مرز بود رنج آزمایشگاه نرمالش تا ۲۴درصد بود که واسه شوهر من ۲۳درصد شده حالا پیش دکتر وقت نکردم ببرم شما اطلاعی دارید در این مورد یعنی ممکنه بخاطر همین میکرومون منفی شده باشه؟وممکنه از واریکوسلش باشه؟

کسی اطلاعی نداره در این مورد خیلی دلم‌گرفته

@زینبی_بابا      

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من گفت بعد انتقال شربت mom بگیر داروخانه لاکسی ژل داد خوبه

منم دفعه قبل به توصیه زینب جان لاکسی ژل خوردم ولی خیلی اونم فایده نداشت کلا عذر میخوام موقع دفع مزاج فشار بهم میاد من که میگم همین یبوسیت نمیزاره این جنینها لانه گزینی کنن

زینب مهربونم چند بار اومدم جواب بنویسم نمیدونم چرا فرستاده نشد 🙃🙃🙃ممنونم عزیزم تو این خونه جدید احساسات خوبی دارم ، راستش یه چیزی متوجه شدم زمان تخمک گذاری ترشح دارم انگار 🥰🥰🥰در هر صورت میرم سونو حاما ،از دیروز برگشتم سرکارم و خوشحال و خجسته شدم، فردا شب بهم ماموریت دادن واسه مشهد ،ته دلم همش دلم مشهد میخواست فردا شب میرم ایشالله و اگر قابل باشم همه نی نی سایتیا همه منتظرا رو دعا میکنم ،الهی که دلم فردا ارامش بگیره ، خیلی دوست دارم زینب مهربونم 🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍

دکترا نظرشون فرق داره دکتر من به امپول اعتقادی نداره فقط شیاف و قرص

مینو جون یه متن تو اینستا خوندم میگه هماتوم تو ای وی افیا بیشتر پیش میاد و باید دو هفته یبار با سونو چک بشه 

حتما با دکترت مشورت کن میگه یکی از عواملش کمبود پروژسترونه اگ لازمه تزریق کنی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
زینب مهربونم چند بار اومدم جواب بنویسم نمیدونم چرا فرستاده نشد 🙃🙃🙃ممنونم عزیزم تو این خونه جدید ا ...

برای من حتما دعا کن رفتی حرم اقا دوشنبه ازمایش میدم روز ۱۲ انتقالم امروز 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
جدا؟ پس نوع آنتی ترومبوز ایرانی میگیرم که فشار کمتر داره مرسی گفتی عزیزم 

زينب جون امپول گنادوپين چي هست ؟ عضلاني يا زير جلدي ؟ مگه همون گنادوتروپين ها که گونال باشه نيست

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خخخ عزیزم,منم عجولم.توبیرون اینهاهم میری یاهمش خونه ای؟

من ۴ روز اول انتقال یزد بودم همش تو خونه بودم..بعدش با همسرم رفتیم شیراز ۲ روزم اونجا بودیم و شب باهاش میرفتم بیرون غذا میخوردیم..بعدشم برگشتیم بوشهر شهر خودمون و الان تو خونه هستم..حوصلمم حسابی سر رفته..همسر جان نمیذاره تکون بخورم😑

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
عزیزم  منم روز پنجم هست شما علائم دارین من سینه هام گاهی تیر میکش و سفت میشن که احتمالا عوارض د ...

بسلامتی😍

من علائمی ندارم

امروز فقط تو خونه قدم میزدم کمرم درد میکرد..

نوک سینم دست بزنم درد داره ولی سینم سنگین نشده..آخه آنچنان سینه ای هم ندارم😁

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
ان شاالله مثبته عزیزم استرس نداشته باش.

ان شاءالله 😍🧡💝💋

میشه درخواست دوستی منو بپذیری سوال دارم.

آره عزیزم..درخدمتم