2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیزم اگ بلاست کنن ضعیف میشن چرا اینکارو میکنن؟ منم ۳روزه جنین بلاست انتقال دادم

چی بگم عزیزم، دکترم گیر داده به بلاست

خدلروشکر برای شما بلاست شدن، انشاالله که مثبت میشی😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم؟؟ 

آخه گفتن جنینات ضعیفن، گفتن تا مورولا عالی بودن بعدش ضعیف شدن باز

من نمیدونم این چه گیریه دکترم به بلاست شدن داده، والا همون سه روزه خیلی بهتره، شاید تو رحمم بهتر رشد کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنینهای منم سه روزه بودن...ان شاء الله که مثبت میشی عزیزم..اصلا به بلاست و گریدو این حرفها نیست..توک ...

قربونت عزیزم، انشاالله

منم به این نتیجه رسیدم سه روزه بهتره، چون جنینای من بعداز ذوب دو روز تو آزمایشگاه زنده موندن یعنی خیلی ام جنینای بدی نیستن شاید واقعا محیط ازمایشگاه براشون خوب نیست بالاخره رحم بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنینهای منم سه روزه بودن...ان شاء الله که مثبت میشی عزیزم..اصلا به بلاست و گریدو این حرفها نیست..توک ...

وااای منم امیدوار شدم اخه منم سه روزه انتقال دادم ایندفعه گفتم نمیخوام بلاست کنید اخه دفعه قبل بلاست نشدن 

عزیزم گفتم تونت خوندم جفت قدامی حرکتش دیر تر معلوم میشه شما گفتی زود ترواینجا خونده بودم

جفت منم قدامیه.خیلی کم میفهمم حرکاتشو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت عزیزم، انشاالله منم به این نتیجه رسیدم سه روزه بهتره، چون جنینای من بعداز ذوب دو روز تو آزما ...

اره صددرصد محیط رحم بهتره...به سلامتی و خوشی عزیزم

وااای منم امیدوار شدم اخه منم سه روزه انتقال دادم ایندفعه گفتم نمیخوام بلاست کنید اخه دفعه قبل بلاست ...

کار خوبی کردی..ان شاء الله مثبت میشید و به سلامتی و خوشی بغل میگیرید نی نی هاتونو 💙💖

مرسی عزیزم میگن قدامی سرارین بهتره درسته؟ البته اینو از دوستم شنیدم نمیدونم معتبره یا نه

اره منم شنیدم گلم..ولی سزارینم میگن باید دکترت حرفه ای باشه