2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
چشم عزیزم حتما 😉😉😉 مگه از الان ورم داری؟ 

مرسی گلم

تو بارداری قبلیم ورم کردم حسابی

الانم احساس میکنم پشت پاهام ورم داره.نمیدونم حالا واقعا ورمه یا همون چندکیلوییه که اضافه کردم از اول..

راستی زینبی جان پشت پاهام انگار داره کبود هم میشه.خطرناکه؟اسپرین و انوکساهم دارم.نمیدونم این کبودی دیگه واسه چیه!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بله سارا جون، سلامت باشی😙 البته گفتن جنینام ضعیفن بلاست نشدن بازم، دیگه هرچی خدا بخواد همون میشه .. ...

جنینهای منم سه روزه بودن...ان شاء الله که مثبت میشی عزیزم..اصلا به بلاست و گریدو این حرفها نیست..توکل به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ...منم هر روز اینجا سرمو گرم میکنم و آمار میگیرم هر چی مثبت بیشتر باشه روحیه میگیرم..انشا ...

ان شاء الله که طبیعی باردار میشی و با نی نی تو دلت میشینی سرسفره هفت سین عزیزم 😍

عزیزم ان شالله این مرحله هم به سلامتی میگذرونی. فقط من از این دکترا یه چیز کشف کردم الکی یه خورده ...

ممنونم عزیزم

چی بگم والا

این دکتر سونو

فعلا منتظر جواب دکتر خودمم

واقعا خسته کننده شده شرایط

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه همسرم میگه عجله نکن بعدش یه ساعت پیش تهوع داشتم یکم امیدوار شدم

عزیزم مطمانم خوبی مگران نباش

من شکمم شدید شل حالم خوبه اصن کلا حالتام عوض شده

همش طبیعیه

اصلا نگران نباش

من واقعا دیگه ایشالله تا غربالگری نمیرم سونو🙈

آره خیلی فرنگی بده، منم هر روز میگم دیگه از فردا فقط فرنگی ولی باز شکمم رو فرنگی کار نمیکنه 🤭🤭🤭 ...

من برعکس شمام اصلا ایرانی نمیتونم استفاده کنم

مخصوصا فرنگیمون بیده داره خیلی ببخشید وقتی یوبوست میشم به کار کردن شکمم کمک بزرگی میکنه

من خیلی ناراحتم دیروز چهارم انتقالم دیشب هواسم نبود دو بار یا یک بار خم شدم از رو زمین یک چیزی برداش ...

منم خیلی خم و راست شدم این مدتو نمیدونم چی میشه هواسپ نیوده اصلا @زینبی_بابا     زینب جون کار اشتباهی کردیم؟؟؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏