2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
منم شیراز انتقال دادم روزی دوتا پروژسترون و ۴ تا hcg نصف باید بزنم به فاصله سه روزینصف به ما گفتن تا ...

عزیزم انشاءالله مثبت میشی چرا پردنیزولون دادن بهتون؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من يكيش ٨ رفتم يكيش ١٢ شب 

اينم شانس مايه(احمد ذوقي)🤣🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فكر ميكردم اتفاقا اونجا خيلي خلوته الان تو گفتي فهميدم شلوغه

واسه من كه خيلي بد بود خونريزي داشتم نميتونستم بشينم همه هم اورژانسي بودن ديگه دو ساعت تو نوبت بودم ولي به نظرم خيلي دقيق سونو كرد نسبت به جاهاي ديگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دكتراش هي عوض ميشن

واسه من يه خانمه بود 

ببين به خاطر يبوستت اصلا غذاهاي نفاخ دار نخور كمپوت گلابي بگير بخور هروز چند تا دونه آلو بخور 

واسه من يه خانمه بود  ببين به خاطر يبوستت اصلا غذاهاي نفاخ دار نخور كمپوت گلابي بگير بخور هروز ...

ببین از امروز دیگه قول میدم رعایت کنم کامل ولی الان یه جور گیر کرده که اصا قابل وصف نیست 

سلام عزیزم خوبین این پروژسترون قبل انتقال تعدادش بستگی به سن جنین داره؟

نه فکر نکنم کلا معمولا به همه یه امپولو میدن با شیاف بعدش اگه لکه بینی باشه زیاد میکنن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم