2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
نمیری امروز عزیزم؟

سلام خوبی عزیز ما باهم انتقال داشتیم اگه یادت باشه کی میری برا غربالگری اول؟؟؟؟حالتت چطوریه من که همچنان بی علائمم دکتر برا آخر بهمن برام وقت غربالگری زده تو ۱۲ هفته 

ممنون عزیزممم😙 من نمیدونم این چه صیغه ایه وقتی بلاست نمیشنو باز میگن بیا انتقال بده خب از همون اول ...

اتقپفاقا منم خ استم بگم چرا خوب ۳ روزه انتقال نمیدن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر دکترت در دسترس نیست از متحصص ایمنی بپرس چون دارم دو تا شاخ در میارم، میخوام دو تا شاخ دیگه ...

با خیلی از داروهای بعد از انتقال تداخل داره.تراتوژن هم هست!!منم شاخ درآووردم والا

عزیزم اگر دکترت در دسترس نیست از متحصص ایمنی بپرس چون دارم دو تا شاخ در میارم، میخوام دو تا شاخ دیگه ...

عزیزم رفتم دوز دارو دوبار در روز بود که کردنش یه بار ولی من کلا قطع کرد چون احساس کردم خیلی عوارض داره بعدشم آمپول انوکساپرین هم می زنم ممنون از وقتی که گذاشتی نظر شما هم مثل من هست اینطوره؟

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام خوبی عزیز ما باهم انتقال داشتیم اگه یادت باشه کی میری برا غربالگری اول؟؟؟؟حالتت چطوریه من که هم ...

سلام عزیزم من دکتر کفته بین ۲۰ تا ۲۵ بهمن برم عزیزم

ممنون من نهوع داشتم که چند روزیه قطع شده

کمی نگرانم کرده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اتقپفاقا منم خ استم بگم چرا خوب ۳ روزه انتقال نمیدن

دیگه قبول نمیکنم اینجوری

مثلا پریروز سه تا ذوب کردن امروز همون سه تارو ضعیف شده انتقال دادن😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم من دکتر کفته بین ۲۰ تا ۲۵ بهمن برم عزیزم ممنون من نهوع داشتم که چند روزیه قطع شده کمی ن ...

من از اولش هیچ علائمی نداشتم فقط پادرد داشتم که الانم دارم اما اینو خیلی شنیدم که میگن تهوع و اینا دائمی نیست میاد و میره شملم نگران نباش همه چی مرتبه انشالله

تو کار خودم موندم روزی سه تا شیاف میزارم و دوتا آمپول پروژسترون ۵۰ میل هفته ده بارراری ام هستم دریغ از یه سینه درد کوچیک یه تهوع خود این داروها کلی علائم بارداری میاره ولی انگار بدن من زیادی مقاومه به رو خودش نمیاره خخخخ

من از اولش هیچ علائمی نداشتم فقط پادرد داشتم که الانم دارم اما اینو خیلی شنیدم که میگن تهوع و اینا د ...

خداروشکر عزیزم

من شدید داشتم راستش قطع شد

من که استراحت مطلق اومدم خونه مامانم دوماهی هست

امپولم یک هفتست قطع شده

دوفاستون و شیافمم شده روزی دوتا 

سینه درد ندارم راستش

ممنون عزیزم

ایشالله خیر

شما کی میری سونو کجا میری غربالگری رو؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دخترای گل من جنینای تنبلمو انتقال دادم، متاسفانه بازم خوب رشد نکردن یعنی دکتر گفت تا دیروز رشد ...

چندبار منفی شدی؟من بار دومم و بسته ی ۴ تاییمو از فریز دراوردن سه تاش خراب شد😐چه برسه بخوان ۵ روزه کنن