2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی بچه ها خوبن؟ میگم چرا پسرااینقد تنبلن. پسرمنم دقیق همینه اصلادرست شیر نمخوره اول سی ...

سلام خانمي ، خيلي ممنون عزيزم . گل پسر شما خوبه ؟ واقعا من هم داستاني دارم با اين شير خوردن پسرم چند روزي هست كه توي روز چند بار پيش مياد شير خشكي كه درست كردم رو اين قدر ميمونه نميخوره كه مجبور ميشم بريزم دور .

حالا غذا رو خدا رو شكر بهتر ميخوره ولي خوب تا حداقل يك سالگي شير بايد بر غذا اولويت داشته باشه . 

عزیزم منم دکترم بهم آمپول داد پریود نشوم به خاطر آندومتریوز ولی چرا به من گفت هر وقت پریود شدی بیا ب ...

به منم اول گفت بعد امپول دوم دوباره امپول میدیم تا پری بشی

اما بعد از امپول دوم که رفتم پیشش گفت هفته بعد بیا انتقال 

منم كم شده شده خدا كنه كم بشه تو خوبي چه خبرا ،الان تو ساختمون بوي كنجد مياد من خيلي بدم مياد 

عزیزم

خداروشکر فکر کنم طبیعی باشه

الهی

من که دوماهه کنکر خوردم خونه مامانن لنگرو انداختم اسایش ایناهم گرفتم🙈🙈

همشم نگران قلبشم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام دوستان

یه سوال داشتم

اصلا مربوط به آی وی افم نیست

من الان چند ماهی میشه که سمت چپم، ناحیه سینه و بالای سینه و تا دستم و زیر بغلم و پشت کتفم ، همش درد میکنه و تیر میکشه مخصوصا شبها.

اوایل می گفتم از پانیک اتک و اضطرابی که دارم میشه بعد گفتم شاید ناراحتی قلبی دارم و رفتم چکاب کامل دادم گفتن هیچی نیست، بعد می گفتم از معده مه چون مشکل زخم و کرم و نفخ داشتم اما فکر کنم از اونم نبود انگاری.

یه چیز جالبی که بود داروهای بعد انتقال رو که میخوردم و آمپول میزدم این درد تا اون دو هفته نبودش و الان بعد انتقال منفی داروهارو که قطع کردم دوباره برگشته، خیلی حس بدی بهم میده انگار قلبم داره بزرگ میشه و همش درد خفیف و رو مخی داره

به نظرتون پیشه چه متخصصی برم چون هر دکتری رفتم نفهمید.

عاطی جون شما همونی هستید که آمنوره اولیه بودید و بدون قرص پریود نمیشدید؟؟

نه عزیزم من فقط شوهرم مشکل موفولوژی اسپرم داشت 

خودم هیچ مشکلی نداشتم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم خداروشکر فکر کنم طبیعی باشه الهی من که دوماهه کنکر خوردم خونه مامانن لنگرو انداختم اسایش ای ...

طبیعیه منم همینطورم ادم نگران میشه کلا بارداری تا تهش نگرانیه خدا کمکمون کنه اونی که داده بخاد نگه داره تو بدترین شرایط نگه میداره نخادم تو بهترین شرایط نمیمونه این منو باز اروم میکنه ،من اومدم خونه خودم یه هفته بابام نبود رفتم خونه اونا 

خانما من اسفند ماه می‌خوام برم انتقال چون که هایپر شدم موند اسفندماه میگم منو نوشتن سونوگرافی برای انتقال جنین. 2پریود 

من همه‌چیزام خوب بود که هایپر شدم رحم خوب بود

الان برا چی دوباره سونو میشم 

خانما من اسفند ماه می‌خوام برم انتقال چون که هایپر شدم موند اسفندماه میگم منو نوشتن سونوگرافی برای ا ...

برا ضخامت اندومتر سونو میکنن عزیزم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏