2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
چه صبری تو داشتی خواهر.بی بی چک نذاشتی؟

میگم که این دفعه نمی دونم چه بلایی سرم اومده که ولم کنن فردا آزمایشم نمی رم.در اصل سه شنبه باید می رفتم آزمایش.ولی چون پزشکم و الان دوران طرحم تو یه شهر کوچیکه و دیروز اونجا بودم گفتم اگر اینجا برم آزمایش همه شهر خبردار میشن.امروز اومدم تهران و فردا آزمایش میدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     عزیزم مرکز رویان پزشک عفونی هم داره؟

بله عزیزم داره،  خانم دکتر زنگنه، روزهای سه شنبه ساعت ۲ به بعد ویزیت میکنن ولی روزهای قبلش باید زنگ بزنید حتما وقت بگیرید بدون نوبت نمیشه

اهااا چه جالب بسلامتی باشه منم جنینم بلاسته می خواستم بدونم چندتا آمپول میده بهم 

عزیزم جنین 5روزه باشه وبلاست 5روز قبل انتقال پروژسترون شروع میشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم نتونستم برم رویان تا نسخه رو بنویسن برام

سلام عزیزم، گونال پن تعیین قیمت شده و در داروخانه موجود هست

با خیال راحت برو قسمت توضیحات (نیاز به نوبت گرفتن و پرونده هم نداره)، بگو برات نسخه جدید بنویسن

داروخانه خود رویان هم داره

بله عزیزم داره،  خانم دکتر زنگنه، روزهای سه شنبه ساعت ۲ به بعد ویزیت میکنن ولی روزهای قبلش باید ...

ممنون عزیزم اطلاع داری چند وقت قبل باید زنگ بزنیم واسه نوبت؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میگم که این دفعه نمی دونم چه بلایی سرم اومده که ولم کنن فردا آزمایشم نمی رم.در اصل سه شنبه باید می ر ...

به به خانم دکتر ..انشاءالله امروز بشی مامان دکتر😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اهااا چه جالب بسلامتی باشه منم جنینم بلاسته می خواستم بدونم چندتا آمپول میده بهم 

شما باید پنج روز قبلش پروژسترون بزنی روزی دوتا یا حالا معادلش بهت شیاف میده ممکنم هست مثل من یه آمپول و یه شیاف داشته باشی عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، گونال پن تعیین قیمت شده و در داروخانه موجود هست با خیال راحت برو قسمت توضیحات (نیاز به ...

خوش خبر باشی عزیزم، اگه داروخانه خود رویان داشته باشه که عالیه،،  زود که تموم نمیشه یعنی مثلا تا دو هفته دیگه هم دارن یا سریع تموم میشه

ممنون عزیزم اطلاع داری چند وقت قبل باید زنگ بزنیم واسه نوبت؟

من دیرترین وقتی که زنگ زدم برای گرفتن نوبت دوشنبه بوده یعنی روز قبلش ولی برای اطمینان دو روز قبلش زنگ بزنید چون دیدم خیلی ها همون روز میان میخوان ویزیت بشن ولی چون بیمارهای نوبت گرفته زیاده اصلا قبول نمیکنن

اره  پریودام  منظم بود اما چون اندومتریوز دارم بهم دوتا امپول داد که یائسگی موقت بشم دوما ...

عزیزم منم دکترم بهم آمپول داد پریود نشوم به خاطر آندومتریوز ولی چرا به من گفت هر وقت پریود شدی بیا بعد آمپول دوم؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕