2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اره الان دارم میخونم پستارو,خداخودش کمکت کنه عزیزم نامه گرفتی ازدادگاه برای تخمک اهدایی؟ایشالاه که ه ...

ببخشید چند سالتونه؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

22سالمه

عزیزم هنوز سنی ندارین انشالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته خدابزرگه من اینقدر برای بچه سختی کشیدم ک دیگه واقعا نمیکشم میگم اگه خدا بخواد میشه نخوادم نمیشه حالا هرچی من غصه بخوره ونارحتی کنم بازم همونی میشه ک خدا میخواد دیگه مثل قبل نیستم 

شیاف پروژسترون رو میگی زینب جون؟؟؟؟روزی چند تا؟ مگه نمیگن تا آخر سه ماه باید استفاده کرد؟؟؟؟

نه عزیزم قطع نمیشه، نهایتش میشه شبی یکی 

منم که طبیعی هستم دکتر بهم گفت تا 16 هفته بزار، ولی خودم برا اطمینان تا آخرش میزارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم هنوز سنی ندارین انشالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته خدابزرگه من اینقدر برای بچه سختی کشیدم ک ...

بله واقعاهمینطوره منم یادگرفتم بگم راضیم به رضایت خودت وزوری نمیخوام حتمابچه بده بهم.ایشالله خودش هرچی صلاحه جلوپامون بزاره.ایشالله مادرمیشی غصه نخوریا.شبت بخیر

بدبختی اینجاس اونهاهیچ ازمایشم ننوشتن خودم دادم گفتن مشکل داری سقط میشه گفتن بعدانتقال انوکساپارین م ...

چه جالب.برا منم ننوشتن.خودم رفتم انجام دادم .مشکل داشتم .آسپرین و آنوکسا نوشتن اما آسپرین رو گفتن به محض مثبت شدن استفاده کن آنوکسا هم از هفته ۲۸ به بعد.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من خودم به همه میگم اصلا سمت بی بی چک نرید.خودم فردا روز دهم انتقالمه.از الان دوتا بی بی چک آماده گذ ...

سلام خانم گل.چکار میکنی با زلزله؟! وای من از ترسم خوابم نمیبره...  

فردا بی بی چک بزن بی خبرمون نذار  

دلارام جان یعنی خودتون بدون هماهنگی با جایی مستقیم رفتید پیش جنین شناس؟؟؟؟  یعنی میشه خودمون بر ...

آره عزیزم.اون قسمتی هست که یه منشی نشسته روبروی سالن انتظار اتاق آی وی اف.اونجا گفتیم میحوایم با جنین شناس صحبت کنیم.گفتن برین داخل.دقیقا روبروی همون قسمتی که منشی نشسته یه اتاق هست که بالاش نوشته جنین شناسی.دقیقا همون قسمتی هست که مردا میرفتن نمونه میدادن.من با خانم کریمیان صحبت کردم خیلی خوب و باحوصله جواب میداد.انگار چند تا جنین شناس داره.

چه جالب.برا منم ننوشتن.خودم رفتم انجام دادم .مشکل داشتم .آسپرین و آنوکسا نوشتن اما آسپرین رو گفتن به ...

عزیزم بستگی به مشکل وفاکتور هات داره فک کنم🤔

سلام عزیزم شماتخمک کشی شدی؟منم تنبلی تخمدان دارم.الان روز چهارم دکترفقط سینال ولتروزل داده اینااخه ت ...

سلام گلم، نه من هنوز تخمک کشی نشدم، منتظر نامه ورود به سیکل میکرو هستم، متاسفانه اطلاعی ندارم در مورد تاثیر این داروها، انشاءالله که با همین داروها تخمکای تپل مپل تشکیل بشن، یه نی نی سالم و ناز گیرتون بیاد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه گلم سوزن نیست، خیلی نازکه و پلاستیکی مانند  اگر بافت رحم رو سوراخ کنه که اصلا درست نیست&nbs ...

نه خودم سوزنش رو دیدم مطمئنم، داخل همون لوله ی پلاستیکیه نازک بود تازه شوهرمم دید😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم بستگی به مشکل وفاکتور هات داره فک کنم🤔

آره میدونم عزیزم.بالاخره اونا تخصصش رو خوندن بهتر از ما این چیزا رو میدونن.من کلا به دکترهام اعتماد کردم.انشاالله جواب اعتمادم رو هم میگیرم