2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
آره از همین نگرانم دوستمون رو درست توجیه نکرده باشن

عزیزم ممنون از شما و مرضی جان که اینقدر حواستون جمعه و به بچه ها توجه می کنید

نگران نباشید عزیزانم همون موقع از دکتر پرسیدم روزی چندتا باید بخورم گفت روزی ۳ تا صبح و ظهر و شب. ولی وقتی گفت کلومیفن tds فکر می کردم یه نوع خاصی از کلومیفن باشه که اینجا شما مرضی جان توضیح داد یعنی هر ۸ ساعت و خیالم راحت شد.  

لطفا برام دعا کنید اینبار موفق بشم.

@مرضی96    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داخل رحم تزریق کرد؟  عزیزم اگر استراحت بیشتری نیاز بود حتما بهت میگفت خیالت راحت

بله عزیزم

راستی با کاتتر آی یو آی تزریق کرد بعد من دیدم کاتتره سوزن داشت یعنی اون سوزن رو وارد بافت رحم میکنن؟ اخه سریه قبل فردای روز تزریق یه لک قهوه ایه روشن دیدم دیروزم که تزریق کرد همون شب یه لک تیره دیدم، میگم شاید برای جای تزریق باشه، نه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم زنگ زدی مرکزتون؟  داروهاتو دقیق میگی چی داری؟ الان بهتری؟

ازمایش دادم منفی   بتا یک 😔😔😔 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ازمایش دادم منفی   بتا یک 😔😔😔

متاسفم😔😔😔چندمین انتقالت بود؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اِ چقدر شکل همیم😍😍😍 فداتم‌ من ک💋 ان شاءالله  بهار جونم‌استراحت داشتی؟ تا چ حد؟ انتقال ک ...

فقط روز اول کامل استراحت کردم،بقیش فقط حواسم بود کارای ژانگولری نکنم،وگرنه دانشگاهم رفتم.فقط بار سنگین بلند نکردم و نزدیکی نداشتم.

ولی از لحاظ مواد غذایی خدایی همسرم خیلی بهم رسید،

از نارگیل و شیر سویا،تا هر چی که خودم میگفتم خوبه میخرید و برام آماده میکرد.

گفتم عدسه سنگینی یک دفعه کردم روز اول انتقال بد نشده برام

عطسع عزيزم؟؟؟؟صب تا الان دارم ميخونم چي نوشتي 😃😃ن اصلا مشکلي ندارع

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بهار روز چندم آز دادی؟ بی بی زدی؟

دقیقا دو هفته بعد انتقال،پنج شنبه انتقال دادم،دو تا پنج شنبه بعدش آزمایش دادم.

راستش من از روز دهم بیبی زدم😅،که یه خط کمرنگ افتاد.تا روز آزمایش هم دو بار دیگه بیبی زدم که هر بار پررنگتر شد.

فقط روز اول کامل استراحت کردم،بقیش فقط حواسم بود کارای ژانگولری نکنم،وگرنه دانشگاهم رفتم.فقط بار سنگ ...

اییییول😍😍😍

عالیه

من همسرم‌نمیذاره تکون بخورم،حتی غذا هم تا دیروز ک روز سوم‌بود میاورد تو تخت..دیگه از دیشب میرفتم‌پیشش مینشستم غذا میخوردم..منم سعی میکنم روال عادی رو پیش بگیرم..💛

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
متاسفم😔😔😔چندمین انتقالت بود؟؟

اولی

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دقیقا دو هفته بعد انتقال،پنج شنبه انتقال دادم،دو تا پنج شنبه بعدش آزمایش دادم. راستش من از روز دهم ...

وااای چ عااالی

چون ۲قلو بودی از روز ۱۰ بی بی هاله انداخته😍

مامان عجول😄

من جرئت ندارم زود بی بی بزنم..

بتات چند بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلام دوستان من 30دی ماه زایمانم بود ان شا الله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🥰

قدمش مبارک.باشه عزیزم خداروشکر🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹