2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
من روز ۱۲ انتقالم ۵ شنبه ازمایش دارم  ایشالله جفتمون مامانیم نه من تا از خواب بیدار شدم اینجو ...

من روز ۱۲ بی بی زدم انقدر هول بودم😆

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۲ انتقالم ۵ شنبه ازمایش دارم  ایشالله جفتمون مامانیم نه من تا از خواب بیدار شدم اینجو ...

انشالله گلم از صمیم قلب دعا می کنم مثبت شی و عیدی تو از خدا بگیری

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
با دکترت مشورت کن چون شیاف فقط بزنی باید تعداد شیافتو زیاد کنی که دوز داروهات بهم نریزه خدایی نکرده ...

نه بار دوم، ی جنین انتقال دادم 

کلا میخام بدونم ماهایی که میکرو کردیم کی باید داروهامون و قطعع کنیم ،نکنه تا زایمان باید ادامه بدیم؟؟

واقعا اینو گفت ؟؟؟🤔

آره احتمالا نوشته من زمان انتقال عدسه(عطسه) بلندی کردم مشکلی برام پیش نمیاد!فکر نمیکنم منظورشون غیر عطسه چیز دیگه ای باشه من آخه اینجا چن بار دیدم به جا عطسه،عدسه مینویسن

سلام خانما روزتون بخیر ،من با میکرو باردار شدم ،و هفت هفته و چهار روزمه ،سونوی قلب رفتم و خداروشکر ق ...

عزیزم حداقل تا سونو ان تی باید استفاده کنی بعدشم با توجه به شرایطتت براتون کم میکنن و قطعش میکنن فکر نکنم اهمیتی داشته باشه شما مشکل داشتین یا همسرتون

خدا جونم شکرت...
منم 50 میله اها یعنی تا هفته 14 فقط امپول زدید؟؟شما روزی یکی میزدی؟

من از هفته ۵ لکه بینیم شروع شد آمپولمو مرکز ۲ تا کرد یعنی روزی فقط یه پروژسترون داشتم دیگه دو تا ۵۰ میزدم تا ۱۰ هفته که لکه تموم شد دوباره یدونه شد آمپولم تا هفته ۱۴ الانم شبی یه شیاف