2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046520 بازدید | 684519 پست
من7بار اي يو اي كردم الان 5ساله داريم مرتبا درمان مي كنيم اي خدا به همه دوستام نگاه كن وحاجت دلشون ...

به نظر من که iui هزینه اضافه س

فقط الکی کلی استرس میکشیم که چی میشه بعد یهو میبینی پری خانم تشریف آوردن

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
چند بار پانکچر شدی ؟ فقط یبار انتقال دادی ؟ 

دكترميگه ivfجواب نميده ميكرو كردم 

يه بار پانكچرشدم 16تا تخمك داشتم ولي خيلي كيفيت نداشتن كلا 4تا جنين بلاست بهم داد 

كه 3تاش رفت اين يكي هم گريد سي هست

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااا مال من اصلا تغییر نکرده دو سه روزه تو فکرشم بسلامتی عزیزم

من سر دومی که باردار بودم ۸ هفتم بودم قشنگ شکمم گرد شده بود میرفتم دکتر اگه جا نبود متوجه میشدن من حامام پا میشدن زود شکمم دد اومد شکم دوم میگن زود میاد جلو  اولی دیرتر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشالا هفته دیگه انتقالمه

به سلامتی عزیزم انشاالله نتیجه میگیری

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
میکرو دقیقا چیه مگه با ivf فرق داره 

میکرو اسپرمو تو تخمک تزریق میکنن ولی ivf مثل محیط طبیعی کنار هم میذارن جنین خودش تشکیل شه

الان بیشتر جاها فقط میکرو میکنن چون احتمالش بالاست

من سر دومی که باردار بودم ۸ هفتم بودم قشنگ شکمم گرد شده بود میرفتم دکتر اگه جا نبود متوجه میشدن من ح ...

ااا چه جالب من اولیم ولی حتی نیم سانت شکم ندارم عجیب بود برام 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ان شاالله که نتجیه مثبته  من هم پنجشنبه انتقال دادم ولی انگار دارم پریود میشم 🙁

همین پنجشنبه؟؟؟ چه زود؟؟؟ حتما یه لکه بینی سادست استراحت کن انشاالله درست میشه

سلام خانما چقد خوبه اینا مامانایی رو میبینیم که بعد انتقال آزمایششون مثبت شده من 2 ماه پیش پانکچر ...

منم دقیقا شرایطم مثه شماست دی ماه پانکچر شدم گفتن دوماه بعد بیا حالا۳۰م نوبت دوم پریودمه.۲۲روز دیگه ببینم چی میشه.شما بار اول پریودت چطور بود برامن ۷روز جلو انداخت بعد پانکچر.‌سریع و با شدت پریود شدم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
بهتر عزیزم،به وقتش بزرگ میشه..من برعکس تو نگرانم که الان شکمم اینجور شده وای به حال شیش هفت ماه آیند ...

باجسارت میگم عزیزانم شماها چرا تیکر بارداری نمیذارین

من دارم له له میزنم باردارشم واسه این تیکرش😄😄😄😄😄

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.