2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
@بهار۱۳۹۷ @سیمایی     @سمانه۲۳۳ @دریایbساحل بچه ها تقریبا هفته هام ...

آره من همون هفته شیشم معدم اومد جلو!هر کی ببینتم متوجه تغییرم میشه

ولی زیر نافم زیاد جلو نیومده!یه کوچولووو

البته من چون دوقلو دارم میگن طبیعیه..وگرنه از اطزافیام که میپرسم همه میگن شکم اولشون  توی چهار ماهگی به بعد تازه شروع به بزرگ شدن کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من همون هفته شیشم معدم اومد جلو!هر کی ببینتم متوجه تغییرم میشه ولی زیر نافم زیاد جلو نیومده!یه ...

ااا

مال من اصلا تغییر نکرده

دو سه روزه تو فکرشم

بسلامتی عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
😂😂نه بخدا جهت اطلاعم می خواستم بدونم🤣🤣🤣🤣 تو چه مرحله ای هستی ؟ نمی دونم پرسیدم یا نه تعداد زی ...

عزیزم من تو هیچ مرحله ایم همونم که شوهرم گند زد و آزواسپرم هم هست تو بیوپسی هم هیچی نبود. منتظرم ببینم حرف های شوهرم راسته یا نه بهم ثابت بشه بعد بریم دنبال ادامه درمان. 

وای پانکچر هنوز خوبه من ماه قبل هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی شدم با اینکه همیشه منظمم این ماه با ۱۷ ر ...

من چون 20 تا تخمک داشتم پدرم در اومد

بعد بیهوشی تا چند روز وحشتناااک درد داشتم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
عزیزم ان شالله که خیلی زود به آرزوهاتون برسین😙 منم خیال پردازی زیاد میکنم... یادمه چند ماه قبل ان ...

عزيز دلم چقدر باحال منم همينم گاهي همين خيالبافي هارو ميکنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چند تا جنین داشتی ؟ فریز کردی ؟ 

16 تا

آره فعلا 2 ماه فریز شدن،این ماه که پریود شدم برم پیش دکترم ببینم چی میگه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه ها معمولا چن تا جنین انتقال میدن؟