2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما

چقد خوبه اینا مامانایی رو میبینیم که بعد انتقال آزمایششون مثبت شده

من 2 ماه پیش پانکچر شدم چون هایپر بودم دکتر گفت پریود دومت بیا

الان 2 روز از وقت پری میگذره ، این عادیه که بعد پانکچر دیر پریود بشم؟؟؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
سلام خانما چقد خوبه اینا مامانایی رو میبینیم که بعد انتقال آزمایششون مثبت شده من 2 ماه پیش پانکچر ...

سلام.

بله عزیزم، عادیه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
😅😅نمیدونم شاید فقط کار خدا بوده که من مثبت شدم  آخه زینب جون گفت مهمونی رفتی میتونی برقصی جا ...

آره همینطوره.خواستم انگیزه تو بدونم.آخه من خودم خیلی احتیاط میکنم.دست خودم نیست.

خدایا شکرت  
😅😅نمیدونم شاید فقط کار خدا بوده که من مثبت شدم  آخه زینب جون گفت مهمونی رفتی میتونی برقصی جا ...

عسل من خوندم برا نوزاد بده برا آدمبزرگ بد نیست. چون ما میتونیم هضمش کنیم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه عزیزم اصلا  من این چند روز فکر کنم بالای 10 بار نوشتم استراحت مطلق ضرر داره  بلند شو ...

منم با اینکه کم میام تا حالا ۱۰۰۰ بار گفتم. 😁 دکتر من که میگه باید خون تو بدنت جریان داشته باشه. 

زینبی من یادم رفت از دکتر بپرسم شیافم رو قطع کنم یا نع؟ ضرر نداره که؟ ۱۷ هفتم تمومه. 

پریناتال هم نمیخورم 😁🥴 قرصایی که خریدم بو ماهی میده. زورم میاد بازم پول قرص بدم . 😨😕

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خانما چقد خوبه اینا مامانایی رو میبینیم که بعد انتقال آزمایششون مثبت شده من 2 ماه پیش پانکچر ...

وای پانکچر هنوز خوبه من ماه قبل هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی شدم با اینکه همیشه منظمم این ماه با ۱۷ روز تاخیر پریود شدم