2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
میگم کسی که جنین بلاست انتقال میده با کسی که جنین ۳ روزه انتقال میده وقتی آزمایشش مثبت میشه هفتش بیش ...

نگاه عزیزم طبق گفته زینب جون هفته های بارداری اینجوری حساب میشه14+سن جنین+ تعداد روزهای که انتقال دادی ÷7 .که خیلی جاها سن جنین که سه روزه بوده یا پنج روزه اصلا تو محاسبه نمیارن پس یعنی زیاد تفاوتی بین جنین بلاست یا سه روزه نیس

عاطی یکی از اقوام ما دوتا بلاست انتقال داد ولی به خواست خدا سه قلو شد.شاید شما هم از اون دسته باشی & ...

وای عزیزم 😍 یعنی میشه😅

فاطیما جون آزمایش دومتم دادی خوب بود خداروشکر؟ 

بعد از آزمایش دوم باید چیکارکنیم 

کی باید بریم سونو؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه عزیزم طبق گفته زینب جون هفته های بارداری اینجوری حساب میشه14+سن جنین+ تعداد روزهای که انتقال دا ...

اوه چه سخت شد حساب کتابش 😂😂

مرسی عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم به سلامتی  گلم صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم معجزه میکنه  اگر مستعد یبوستی نشاسته ...

مرسی عزیزم ک همیشه پاسخ گو هستی❤

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
بهترین کار این بود که صبحا بیدار میشدم دو تا لیوان آب میخوردم آب ولرم رو به خنک البته  آلو و ا ...

ممنون خداروشکر که بسلامتی این دوران رو گذروندین

یه چیزایی شنیدم که بعد عمل انتقال تکرر ادارار میگیری این حرف درسته؟ 

زینبی سوال ،، مثلاً اگه پانکچر شدیم میتونیم خودمون انتخاب کنیم که جنین فریز کنن یا اگه بگن فرش باید ...

نه گلم اجباری نیست، ولی با توجه به ضخامت شما چون تو سیکل پانکچر خیلی عالی بالا میره، فرش بد نیست برات

میتونی بگی مثلا کار مهمی داری و برات فریز کنن

بستگی به نوع سیکل انتقال داره که لانگ باشه یا نه 

اگر لانگ باشه اول روز 5 ال دی میدن و حدود 2 هفته بعد بوسرلین چند دوز میدن یا دیفرلین تک دوز، بعد منتظر پری میشن و استرادیول و آسپرین شروع میشه 

ضخامت که به حد مطلوب رسید پروژسترون میدن و انتقال 

سیکل کوتاه هم اگر نچرال نباشه از روز دوم و سوم پری استرادیول شروع میشه

اگر نچرال باشه یا دارو نمیدن و فقط پروژسترون، یا لتروزول یا کلومیفن میدن و بعدش آمپول hcg و بعد پروژسترون 

اینا که گفتم همه حدودی هستن 

عزيزم ببخشيد منظورم ٢٤ساعت بعدش بود  اشتباه نوشتم 😄

ممنون 

من شیاف پروژسترون هم از واژینال استفاده میکنم تا یه ساعت هم دراز میکشم اما بازم وقتی بلند میشم میاد بیرون طبیعیه؟

وای خداکنه. من اصلا اصلا به مثبت شدن فکر نمیکنم.دو روزه اینطوری شدم.اصلا دلم نمیخواد حتی برم آزمایش ...

بدترین چیز همین حشیه که داری 

فقط انرژی مثبت بده ❤️

زینب جون با این فرمولی که گفتی سن جنین رو میشه حساب کرد من میتونم هفته دیگه برم سونو قلب بشم؟ شما ط ...

آره گلم طبق همون محاسبه رفتم 6 هفته و دو روز قلب رو دبدن

ولی دکترم نوشت 5 هفته 6 روز طبق انتقال 🥴🥴🥴🥴 اصلا اون سه روز سن جنین رو حساب نمیکنه

راستی این قدر هم به اون جوجه استرس نده، بعدا به دنیا اومد با جیغ و گریه و کولیک از شرمندگیت درمیاد 😍😍😍😍

ممنون  من شیاف پروژسترون هم از واژینال استفاده میکنم تا یه ساعت هم دراز میکشم اما بازم وقتی بل ...

عزيزم تو بيست دقيقه اول جذب ميشه خيالت راحت بعدش كه مياد بيرون طبيعيه نگران نباش اگه واژينال اذيت شدي ركتال بزار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ن فقط این چند روز لک دیدم استراحت کردم قبلش اصلا 

آهان، اگر لک دیدی گلم فقط کار زیاد نکن و بیرون نرو، وگرنه دائم خوابیده خطر داره عزیزم

منم لک داشتم دکترم هزار بار تاکید می‌کرد نخوابم دائم، چون دور از جون، خطر لخته خون در عروق عمقی پا هست

استراحت مطلق فقط برای خون ریزی قرمز فعال و طول سرویکس کوتاه قبل از عمل سرکلاژ هست و جفت سر راهی کامل که اونم مراعات های خاص باید انجام داد موقع استراحت 

ممنون خداروشکر که بسلامتی این دوران رو گذروندین یه چیزایی شنیدم که بعد عمل انتقال تکرر ادارار میگیر ...

من تکرر ادار نگرفتم به این معنی که برم دستشویی ولی نداشته باشم 

من کلا چون خیلی آب میخورم همش تو دستشویی ام همشم یه عالمه میاد🙈😅😅

میگم کسی که جنین بلاست انتقال میده با کسی که جنین ۳ روزه انتقال میده وقتی آزمایشش مثبت میشه هفتش بیش ...

مامان ماهک ذهنت رو درگیر چه چیزایی می کنی ها حالا دو روز کمتر و بیشتر چه تاثیری داره؟ خدا رو شکر یکی پیدا کردم از خودم استرسی تر  یکی از دوستام چند وقت پیش ها انتقال فریز داده بود هفته های بارداریش رو از روز اول آخرین پریودش حساب کرده بود دکتر. تقریبا" وسط سیکل میشه دیگه عین بارداری طبیعی حساب می شه.