2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
قول ميدم براي امروز سوالهاي اخرم باشه     زينب جان من اينماه هنوز پريود نشدم بخوام اچ دي ...

عزیزم راحت باش گلی هزار تا سوال بپرس، فقط بعدا انتقال دادی جان من نپرس جنین با عطسه و دسشویی رفتن میفته یا نه🙈🙈🙈🙈

آره گلم باید بذاری پریود بشی بعد 

اگر همون اچ دی عادی بهت می‌سازه همون خوبه 

ولی واسه نوبت گرفتن خودت رو معطل پریودی نکن، نوبت بگیر

خانوما من از هفته پيش ال دي ميخورم تا هفته آينده که برم براي شروع تزريق ميتونم رازيانه بخورم، کسي ت ...

عزیزم چه خوب شد پرسیدی 

اصلاااااااااا 

گلم هیچ وقت داروی شیمیایی و سنتی _گیاهی با هم نخور هیچ وقت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم تازه عضو شدم سوال منم همینه منم تازه میکرو کردم ۱۸ام میرم آزمایش چیکار بکنم که تاثیر گذار ب ...

سلام عزیزم خوش اومدی

ان شاالله که مامان شدی 

گلم روال قبل از انتقال رو ادامه بده و کار عجیب و غریب نکن

عزیزم راحت باش گلی هزار تا سوال بپرس، فقط بعدا انتقال دادی جان من نپرس جنین با عطسه و دسشویی رفتن می ...

زينبي واقعا ازت ممنونم

فكر كنم من بدتر از بقيه شم !!!!! ادم تلقيني هستم

بهم بگن فلان حالت رو داري؟ من همون لحظه دچارش ميشم

لامصب ول هم نميكنه

از ديروز كه فهميدم عوارض كيست تهوع و درد پهلو هست

اين حالت هارو دارم

درصورتي كه ام ار اي مال يكماه قبل هست!! من تازه بردمش پيش دكتر و فهميدم چه خبره!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سلام عزیزم خدا رو شکر  گلم احتمال 90 درصد همون افزایش ترشحات بارداری هست هر وقت ترسیدی اون نا ...

زينب جون همين كارو كردم اما خداروشكر ديگه چيزي نيومد

زينب جون خوش به سعادتت كه تيكرت ديگه آخراشه، تورو هدا براي ماهم دعا كن🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خوب پس ایشالا دوقلو دار میشی

مرررسی عزیزم

ان شاءالله 💝😍

دعام‌کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
زينب جون همين كارو كردم اما خداروشكر ديگه چيزي نيومد زينب جون خوش به سعادتت كه تيكرت ديگه آخراشه، ت ...

خدا رو شکر عزیزم 

کلا تو سه ماهه دوم به بعد ترشحات به طرز وحشتناکی زیاد میشه، من چند ماهه هر روز چند بار پد نازک میذارم و تند تند عوض میکنم

آخراش خیلی حس های عجیبی داره😍😍😍

منکه فکر کنم بعدا پسرم بگه مامان این قدر فست فود نخور 🙈🙈🙈🙈🤭🤭🤭

ای جانم عزیزم

من خودم خیلی تو تغذیه راحت میگیرم🙈🙈🙈

شاید درست نباشه ها

ولی میگم ختمن بدنم لازم داشته هوس کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنونم خانمی برای منم دعا کنین فردا انتقال دارم استرس دارم  برای جلوگیری از یبوست چیکار کردین؟

عزیزم به سلامتی 

گلم صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم معجزه میکنه 

اگر مستعد یبوستی نشاسته نخور

سالاد و روغن زیتون هم عالیه 

آلو قیصی و لواشک خونگی هم حرف نداره😋😋😋