2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
وااای خداروشکر چه عالی خیلی خوشحال شدم علایم چی داشتی الان در چه حالی ؟؟؟؟

عزیزدلم فقط ۸ و ۹ انتقال لک دیدم 

بعدش تا همین الان دردای پریودی

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
وای الهی که همتون نتیجه بگیرید به حق امام رضا  من معجزه ی خدارو دیدم  خداروشکر  ان ...

مامان خانم دعامون کن 

چندتا بلاست انتقال دادی؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه عضلانیه دختر ولی میتونی زیر جلدی خارجی بگیری فک کنم دونه ۱۸ تومنه روزی دوتا 

خوب همونم زير جلدي ميزنم توي نت سرج کردم توي ران هم ميشع زد نميدونم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عشقم گفتم من  مثبت شدم الحمدالله❤️

خداروشکر 

حال الانتو خریدارم شدید😍

برای ماهم دعاکن تموم بشه چشم انتظاریمون..

خیلییییییییئییییییییییییی خوشحال برات عاطی بانو بخدا از وقتی گفتی هی میام سرمیزنم ببینم جوابت چیشد هرچند خیلی شدید تودلم افتاده بود که میای میگی مثبته😍

بسلامتی دورانو طی کنی احتمالا دوقلو داری😍بتات خیلی خوبه...

بازم میگم خیلی خوشحالم انگار صمیمی ترین دوستم که منتظره حامله شده😍

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزدلم فقط ۸ و ۹ انتقال لک دیدم  بعدش تا همین الان دردای پریودی

مبارکت باشه دختر خوب😙😙😙

دیدی گفتم لکه بینی نشونه ی خوبیه😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوب همونم زير جلدي ميزنم توي نت سرج کردم توي ران هم ميشع زد نميدونم

اااا ولی رون ابسه کنه فک کنم نمیشه راه رفت یا رون ابسه نمیکنه کلا؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا