2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
عزیزم من خواهرشوهرم بتاش دوروز پیش با دوروز تاهیر شد ۵۴ امروز بهد ۴۸ ساعت شد ۷۴ دکتر گفت ...

عزیزم فقط با بتا به تنهایی نمیشه برچسب خارج رحمی زد، باید تکرار کنن و صبر کنن

و مراقب علائمی مثل درد تخمدان، درد کتف لکه بینی همزمان با اونها باشن، سونو هم از هفته 5 و 6 به بعد نشون میده کجاست جنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بعضی ها تو بارداری دچار این سرفه میشن، دوست خودم تا 3 ماه سرفه میکرد، بالاخره عضلات شکم سفت می ...

مرسی عزیزم، همش میگم به بچه هام فشار نیاد با این سرفه ها! این حالت سفت شدن شکم رو انقباض نمیگن؟ درد کمی هم پیدا میکنم با حس کشیدگی

سلام عزیزم🌺 زینبی جون میخواستم بدونم برای غربالگری اول شما کدوم مرکز رو توصیه میکنی؟؟دکترم گفت نیل ...

سلام عزیزم خوبی

گلم وقت که باید بگیری

خودم رویان رفتم پیش مشفقی ولی الان از مشفقی راضی نیستم و اگر دوباره برم دکتر احمدی رو انتخاب می‌کنم ولی خیلی سرش شلوغه

جاهای دیگه هم دوستان میان راهنمایی می کنن

دکتر نسیم ناصری هم ابن سینا خیلی خوبه، خودش مطب داره یافت آباد نمیدونم به شما میخوره یا نه ولی کارش عالیه، جزء بهترین سونولوژیست هاست، با اینکه جوونه

پس میتونی رکتال بذاری، واژینال لک میاره 

سلام زینب بانو چندروزی بود نبودین چرا؟

خوبی نینی خوبه؟

زینب جون دوتا سوال داشتم ازتون

اول.سیرسویا بعد انتقال چندروز باید مصرف کرد؟شنیدم خیلی خوبه

دوم.این رکتال که میگین یعنی چی🙊

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
مرسی عزیزم، همش میگم به بچه هام فشار نیاد با این سرفه ها! این حالت سفت شدن شکم رو انقباض نمیگن؟ درد ...

نه گاهی بچه خودش رو جمع میکنه یه جا و شکم سفت میشه، انقباض تقریباً نظم داره، مثلاً طرف میگه هر 10 دقیقه به مدت 45 ثانیه شکمم کامل سفت و دردناک میشه و بعدش شل میشه 

اگر شکمت سفت میشه یه حوله گرم بزار رو شکمت و رو دست چپ دراز بکش، مطمئنا دردش برطرف میشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانما برا یه یه بنده خدایی تست ppd تو جوابش این طور نوشته Erythma:10 Induration:2 اینا یعنی چی؟ ...

عزیزم اریتم یعنی قرمزی

ایندیوریشن یعنی تورم

از نظر آیتم دوم منفی هست ولی از نظر آیتم اول مثبت، 

تفسیرش رو نمیدونم این جور چی میشه 

ولی اگر جواب نهایی مثبت هست اصلا نباید ترسید چون این تست حساسیت بالا داره نه اختصاصی بودن 

یعنی هر کی مثبت شد سل نداره، یه متخصص عفونی باید بره همین😉😉😉 ولی خوب سهل انگاری هم نکنه 

آره دوستم....متاسفانه

انشاالله طبيعي باردار بشي عزيز دلم غصه نخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     خوبی خانمی؟ کجایی امروز به سایت سر نزدی؟ نگرانت شدم.

گلم دکتر بودم، جدیدا خیلی ورم دار شدم و حتی چند قدم راه رفتن باعث دلدرد و انقباض میشه، دکتر بودم خیلی بهم فشار اومد🙈🙈🙈با اینکه خداییش یک ساعت هم معطل نشدم جونم بالا اومد، جای نگرانی نیست 

مرسی حالم رو پرسیدی