2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
زی زی جون دیگه بسلامتی آخراشه ایشالا بسلامتی نی نی و بغل کنی عزیزم

ممنون مامان ماهک جون نی نی خیلی عجله داره برای اومدن فعلا که به زور نگهش داشتم دعا کنید حداقل تا ۳۷هفته بمونه

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهران هستم سلول درمانی رو ابن سینا انجام نمی دن مرکز سلول درمانی گاندی انجام میدن قول نمیدم ولی ا ...

ممنون عزیزم لطف میکنی اگه فرصت کردی رفتی بیا همینجا بهمون بگو.راستش یه خانم دکتری از ابن سینا تو برنامه پایان ناباروری صحبت میکردمیگفت که انجام میدیم.من خودم خیلی دلم میخاست بریم اردکان پیش همین دکتر محبوبی ولی از اونجایی که باید سه ماه اونجا ساکن بشیم همسرم قبول نمیکنه وگرنه من خیلی خوش بینم به ایشون.راستی شما بودین گفتین قراره بره خارج از کشور؟ اطلاع ندارین اومده یانه؟....این خانم کبیری هم که گفتین من قبلا خیلی تماس گرفتم ولی جواب نمیدن؛شما جدیدا صحبت کردین باهاشون؟

😍😍خدایا شکرت

سلام جواب سوال منو اگه کسی میدونه میشه سریع بهم جواب بدید؟

من هرروز صبح ناشتا قرص تیرویید میخورم فرد عملمه میخوام بدونم قرص ناشتاییمو بخورم یا نه؟

دکار گفت صبح صبحونه میتونی بخوری اما بعدش دیگه هیچی نخور تا سه ساعت بعدش که گفته بیمارستان باشم

یادم نبود قرصمو بپرسم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم لطف میکنی اگه فرصت کردی رفتی بیا همینجا بهمون بگو.راستش یه خانم دکتری از ابن سینا تو برن ...

چه جالب من فکر می کردم این کار اسپرم سازی با سلول های بنیادی هنوز به مراکز ناباروری نرسیده باشه آخه پزشک همسرم دکتر امیرجنتی که از پزشکای اصلی مرکز ابن سینا هست چیزی در موردش نمی دونست. یه سری دارو داد گفت  اگه با این ها باز هم آزواسپرم بود مرحله بعد نامه میدیم برای اهدا.هیچ چیزی در مورد سلول های بنیادی نگفت. با خانم کبیری هفته پیش مادرم صحبت کرد. چون اطلاعاتش بیشتره خواستم خودش صحبت کنه شماره موبایلش رو داده بود که آزمایش های همسرم رو فرستادم و گفت به دکتر نشون دادم بیایید مشاوره احتمال درمانش هست با این که همسر من کلا صفر صفره تو بیوپسی و حتی کشت دوازده روزه آزمایشگاه هم هیچی پیدا نشده. یه بار دیگه فردا صبح به این شماره زنگ بزن اگه جواب نداد بگو من بپرسم اگه اجازه داد شماره موبایلش رو بذارم اینجا. من که فعلا درمان رو پاز کردم ولی اگه بخوام ادامه بدم ان شالله اول میرم دنبال سلول های بنیادی اگه نشد طب سوزنی چون واقعا" چند ماه مستقر شدن تو اردکان سخته. میگم شما یه زنگ به دکتر محبوبی هم بزن فکر کنم هنوز نرفته خارج از کشور شاید برای شما که همسرت توی بیوپسی اسپرم دارن مدت زمان کوتاه تری نیاز باشه. 

راستی یه سری مطالعه دیگه هم کردم در مورد سلول های بنیادی به نظرم اومد که ممکنه اصلا" آی وی اف هم نخواد مطمئن نیستم ها ولی نوشته بود عمل تسه انجام میدن اون بافت رو میبرن یه کارهایی تو آزمایشگاه می کنن دوباره پیوند میزنن که این کار باعث میشه بدن اسپرم سازی بکنه اگه این طوری باشه عالیه واقعا" خدا خیر بده بهشون که روزنه امید رو توی دل آدم روشن می کنن. 

من فکر کنم ۳۳ هفته و ۶ روز  بودن  ۱۶۰۰  ۱۷۰۰ گفت خیلی وزنشون کمه خودمو تقویت کردم& ...

خدا حفظشون کنه. من ۳۰ هفته رفتم یکی ۱۵۰۰ یکی ۱۵۵۰ بود.

گفت خوبه.

ولی خوب رژیم رعایت میکنم ک قندم کنترل باشه. میترسم وزنشون بالا نره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چه جالب من فکر می کردم این کار اسپرم سازی با سلول های بنیادی هنوز به مراکز ناباروری نرسیده باشه آخه ...

شما مطب دکتر امیرجنتی رفتی یا رفتی ابن سینا؟.من دنبال یه پزشک خوب اورولوژی میگردم

خدایا شکرت  
سلام جواب سوال منو اگه کسی میدونه میشه سریع بهم جواب بدید؟ من هرروز صبح ناشتا قرص تیرویید میخورم فر ...

سلام عزیزم انشالله به سلامتی وقتی دکترت گفته صبحونه میتونی بخوری فک نمیکنم خوردن نصف قرص اشکالی داشته باشه

ولی اصولا روز عمل باید ناشتا باشی