2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
نه نچرال نبوده البته فكر كنم 🤣🤣 فكر كنم تو نچرال استراديول نميدن  خيلي مواظب خودت باش تبريك ...

ممنونم لیانا جونم، همش نگرانم که دور از جون از دست بدمشون ولی سپردم به خدا .منم آرزو دارم از حالا به بعد خدا بهترین اتفاقای زندگیت رو برات رقم بزنه    

ممنونم لیانا جونم، همش نگرانم که دور از جون از دست بدمشون ولی سپردم به خدا .منم آرزو دارم از حالا به ...

قربونت بشم ممنوون از دعات💋 

اصلا به چيزاي بد فكر نكن اشتباه منو نكن كه انقدر فكراي منفي ميكردم بسپار به خدا انشاالله به سلامت ميگذروني 

سونو كي ميري ؟انشاالله هر چي خير همون پيش بياد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیزم. ❤❤❤ الانم بد نیستم فقط سرم و پیشونیم ورم داره خیلی و سردرد دارم اما در کل بخیر گذشت ، ...

ليلا جون انشاالله زود زود خوب بشي استراحت كن 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا نکنه گلم، من همه رو دعا میکنم بخدا البته اگه قابل باشم. من که هنوز باور نکردم جوجه هامو دارم &n ...

عزیزدلممممم باور میکنی 

ان شالله میری صدای قلبشونو میشنوی میای اینجا میگی ما کلییییییی ذوق میکنیم❤️ 

بعد از لکه بینی شما هم دیگه علائمی نداشتی؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام سلام.من اومدم.بچه ها از دکترم پرسیدم گفتن ویتامین سی اشکال نداره.حتی بعضی از مراکز به افراد بعد ...

خداروشكر پس الكي نگران بودي 

شما چند تا زدین و روز ازمایشتون چند روز از اخرین امپولتون گذشته؟

روزی که برم آزمایش یک هفته از روز آمپولم گذشته 

دوتا زدم سوم و ششم انتقال

هیچی تو پارک دسته آهنیه این وسایل ورزشی ها رو با شدت زد تو سرم! چشمام سیاهی رفتا از بس محکم خورد

وای خدا بد نده 

این چند وقت قبل انتقال کارای استرسی نکن خواهر❤️

بستگی داره کدوم روز زده باشی من روز اول و سوم hcg داشتم ولی روز ۱۲ برام آزمایش نوشته بود

آهان اوکی پس 

من ۳ و ۶ انتقال زدم 

بچه ها یه سوال تروخدا بیاین  من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭  به نظرتون ...

عاطی جون انشاءالله چند روزدیگ خوش خبر ی و عکس پروفایلت عکس بچه ناز میزاری ..قرآن بخون دست به دامان خدا شو انشاءالله حتما مامانی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من دوقلو خیلیی دوس دارم😋😄واسه همین میخوام زیاد انتقال بدن😶ن ک دلم روشنه میگیره اونم دوقلو😂

عزيزم هر چي زيادتر باشه كه بهتر نيست اتفاقا بگو يدونه واست انتقال بدن يكي از دوستام ٤تا انتقال داد ٣تا از جنينا تا ٦هفته رشد كرده بودن بعد ديگه متوقف شدن و يدونه تا ١٢هفته رشد كرد بعدشم خونريزي كرد و سقط شد دليلش هم به خاطر اون ٣تا جنين بود كه رشدشون متوقف شد 

هيچوقت به دكترت اصرار نكن 

كلا چند قلوبي جز بارداريهاي پر خطر انشاالله همه اونايي كه چند قلو باردارن به سلامت زايمان كنن و ني ني هاشون رو بغل كنن 

عاطی جون انشاءالله چند روزدیگ خوش خبر ی و عکس پروفایلت عکس بچه ناز میزاری ..قرآن بخون دست به دامان خ ...

چشم عزیزدلم ان شالله که همینطور باشه😍

خدا نا امیدم نکنه🙏❤️

وای خدا بد نده  این چند وقت قبل انتقال کارای استرسی نکن خواهر❤️

به خدا تقصیر من نبود، بچه داداشم سه سالشه گیر داد رو اون بشینه، داشتم بهش کمک میکردم که بچه خواهرم نمیدونم چرا دسته رو با ضرب آورد پایین، که خورد تو سر من.! فقط تمام تلاشم رو کردم که بچه برادرم رو ول نکنم که اونم بیوفته. بعد از ظهر داداشم برادر زاده ام رو برد همون پارک، به داداشم میگفت عمه لیلا اینجا اوف شد!! وای قنده قند! همش فکر میکنم یعنی بچه خودمم اندازه این دوست خواهم داشت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت بشم ممنوون از دعات💋  اصلا به چيزاي بد فكر نكن اشتباه منو نكن كه انقدر فكراي منفي ميكرد ...

چشم بانو از حالا به بعد سعی میکنم مثبت فک کنم 

ان شاءالله 26ام همین ماه میرم سونو