2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
اره من فروتن انتقال داد اره خون ريزي داشتم روزا ميگذره نگران نباش

مرررسي عزيزم الان شياف و آمپول پروژسترون هم داري ؟ 

انشاالله كه ني ني هارو سالم بغل كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم هماتومم هی داشت بزرگ میشد انوکسا زدم دیگه بزرگ نشد

واسه منم بزرگ شد 😔 ولي دكترم نزاشت انوكسا بزنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا تا دید هماتوم دارم بزرگ شده سریع انوکسا داد و ازمایش که دید بله دلیل هماتومم مشکل انعقاد خ ...

منم شنيدم انوكسا اصا از هماتوم جلوگيري ميكنه يا از بزرگ شدنش پس نظر دكتر توام همين بوده

من چند تا دكتر ديدم ميگن اسپرين قطع كنين اما انوكسا حتي تو خون ريزيم قطع نكنين 

اينم شانس منه 

من همش استراحت داشتم ولي نميدونم چرا اين هماتوم از بين نميرفت داروهامم به موقع استفاده ميكردم 

فكر كنم همون بايد انوكسارو ميزدم

منم شنيدم انوكسا اصا از هماتوم جلوگيري ميكنه يا از بزرگ شدنش پس نظر دكتر توام همين بوده

اره دکتر منم همینو گفت راستش

اینجا انفاقا دوستان اکثرا تعجب کردن که چرا داده حتی یکی از دوستان گفت دکترتو عوض کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم حالا باز ی ازمایش ایمنی انعقادی بدی بد نیست  دکتر من خیلی اهل ازمایش

اره حتما ميدم بايد يه ويزيت پيش دكتر شما هم برم 

حالا دکتر من برعکس دید هماتوم دارم انوکسا رو اضافه کرد ازمایش ایمنی انعقادی هم داد واقعا نظر دکترا ...

انشاالله كلا هماتومت از بين بره و تا آخر بارداريت به خوبي سپري بشه 

خوب شد زدي الان ديگه سونو نرفتي ببيني اندازش چقدر شده

چند سانت بود هماتومت

اولش ٤٠در ٢٠ بود 

بعد شد ٧٠ 

سلام خاهراخوبید من ۵روزه میکروگردم ۱۳جنین ولی گرید نگفتن ۲تا جنین هام چهارروزن انتقال دادم ولی هیچ ع ...

عزيزم اصلا دنبال علائم نباش من هيچ علائمي نداشتم 

اگه علائمي هم باشه به خاطر مصرف داروهاست 

انشاالله مامان شدي