2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
مرسی از توضیحاتت عزیز دلم😘 زینب جون دکترم از نسبت فامیلی و اینها پرسید و گفت همون غربالگری ساده رو ...

عزيزم همسرتون كجا آز اسپرم داد ؟ و اينكه مورفولوژيش چقدر بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله هردو مثبتیم.برا منم سخت جنین تشکیل شد.یه دونه سه روزه.

انشالله خدا دلتو شاد کنه همون یکی یدونت برات بمونه عزیزدلم

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  

کاش یکیتون به من کمک کنه

من نازایی دارم

دکتر برام آمپول گونال نوشته

دارو خونه بهم گفت یخچالی نیست چند بارم سوال کردم گفت نیست

از این گونال پودری هاست.روش نوشته در دمای بالای۲۵قرار نگیره

تو دارو خونه هم تو یخچال نبود

ای خدا نکنه خرابه من دادن؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

صبح زنگ زدم داروخونه

میگه خانم بعضی مدل هاش یخچالی نیست🥺اگه لازم بود بهتون میگفتن

من چیکار کنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
به این راحتی که خارج نمیشه. من احساس کردم به مرور زمان جذب شد. چون اولش فشار زیادی توی رحمم احساس می ...

منم درد داشتم انشالله که خیر باشه برام دعا کنید یک شنبه برا انتقال میرم ممنون وقت گذاشتید و جواب دادید

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
کاش یکیتون به من کمک کنه من نازایی دارم دکتر برام آمپول گونال نوشته دارو خونه بهم گفت یخچالی نیست ...

عزیزم وقتی میگن دمای بین 6 تا 8 درجه اونا یخچالی هستن، دمای زیر 25، معمولا همون دمای محیط هست، اگه خونتون هم گرمه بذار جا میوه ای یخچال

عزیزم وقتی میگن دمای بین 6 تا 8 درجه اونا یخچالی هستن، دمای زیر 25، معمولا همون دمای محیط هست، اگه خ ...

خودم گذاشتم یخچال

اما رو بروشور دارو اینو نوشته

این یعنی یخچالیه یا خیر