2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
همین؟من وقتی میخوام برم روی تخت شوهرم همش میگه آروم.اول میشنیم بعد به پهلو میخوابم بعد دیگه روی کمرم ...

من دوشنبه انتقال دادم، تا جمعه استراحت نسبی داشتم، نه اینکه بگم همش دراز کشیده بودم ولی کاری هم نکردم، غذا و کار خونه و اینا. از شنبه دیگه زندگی عادیم رو داشتم، رفتم شمال، روز قبل از آزمایشم برگشتم تهران. تقریباً همه کارهام رو خودم انجام دادم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما ذخیرت کم بود که الونوا داشتی؟

نه گلم ذخيرم خوب بود فكر كنم ٤/٨ بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانای مهربونم خوبم عزیزم،والا ترس تو جونم افتاده هی احساس میکنم انتقال بدم منفی میشم ☹️☹️قربون ...

فدات شم  نترس خيليا بودن  دفعه اول سقط داشتن ولي دفعه دوم بارداري سالم هر دفعه كه مثل هم نيست چند تا جنين داري عزيزم ؟ 

من بعد عمل هنوز پريود نشدم الان شده ٣٠ روز ولي دكترم گفت ارديبهشت بيا براي كاراي انتقال بعدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانوماي مهربون

من سيکل ميکرواينجکشن تازه شروع کردم. دوست دارم از تجربياتتون استفاده کنم. من 37 سالمه، دوساله در اقدامم، بدون هيچ مشکل تشخيصي در من و همسرم. يکراست رفتم سراغ ميکرو. دلم نميخواست با جواب iui و ivf دلسرد بشم. از طرفي اگر قراره جواب بگيرم زودتر بگيرم وگرنه بيخيالش بشم  

براي هم دعا کنيم.

او برایم بهترین ها را میخواهد
عزیزم آنتی ترومبین 3 پایین هست یعنی مستعد تشکیل لخته خون هستی ولی نوشته بهتره دوباره تکرار بشه  ...

ممنون حتما میرم پیش متخصص

ولی چرا دکترم دارونداد،قبل انتقال باید داروبخورم یا بعدش؟؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

منم یازدهمم روز دوم پری باید برم قراره میکرو بکنم و البته قبلش هیستروسکومی باید انجام بدم🙁استرس دارم .شوهرم تحرک اسپرم نداره ۵ ساله تو اقدامم😕 ی بارم ای یو ای کردم با عمل و دارو هم خوب نمیشا تحرکش .خیلیی میترسم جواب‌نگیرم ینی نابود میشما ب زور پولو جور کردم 

حتما انجام میدم . امشب با شوهرم کلی درباره بچه حرف زدیم.هی حرف زدیم هی گریه کردیم.اگه بچه دارشدیم ای ...

عزیزم خدا معجزشو نشون هممون بده😞😭🙏

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام بچه ها.یه سوال:شما بعد از انتقال برای خوابیدنتون خیلی رعایت میکردین؟ من با این مورد خیلی مشکل ...

ووی باید ب پشت بخوابیم🤤بدبخت شدم ک .من اصلاا نمیتونمم .گودی کمر دارم نابود میشم