2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

زينب جان قبلا خصوصي براتون شرايط رو گفته بودم

اين ازمايش و سونو همسرم

دكتر شهرستان گفته بايد عمل شه

ولي امير جنتي حرفي از عمل نزد( هرچند سونو نخواسته بود و اين سونو رو شهرستان انجام داديم)

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دل درد و کمر درد پریودی دارم 

لکه بینیم خیلی کم شد ولی خون قرمز و تازست 

خیلی میترسم 

کسی بوده اینجوری باردار بوده باشه 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

اين ازمايش رو هم كلينيك ناباروري شهرستان داديم

از نظر سرعت و نرمال بودن مورفولوژي تقريبا شبيه حواب ابن سينا بوده

ولي اين دوتاعددش با ابن سينا كلي متفاوت هست، چرا؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
مبارك باشه عزيزم انشاالله زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه 💓💓

مرسی عزیزدلم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
تبریک میگم عزیزم خوش قدم باشه نی نی گلت

مرسی گلم😗

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام دوستان  منم بعد از ۷ سال خدا بزرگترین هدیش رو نصیبم کردو ۲۵ دی یک هفته  ب خاطر شرایط ...

تاپیک یعنی میشه یه روزی این روزهای سخت بگذره رو کامل خوندم عالی بود یه نفر برات قسم خورده بود به جان خودم یه روزی به این تاریخ واین ساعت بچه دار میشی .....جملش خوشم اومد وقتی دیدم الان خداروشکر نی نی بغلته ......خداروشکر که روزهای سخت گذشت .....ایشالا همیشههههههه خدا دلتو شاد کنه وقسمت همه منتظرها از جمله خودم   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نگران نباش عزیزم پروسه انتقال داروهاش مشخصه پیچیدگی داروهای پانکچر رو نداره یه استرادیول فقط به دارو ...

خدا کنه ببین هفته پیش دکتر بودم دستیار گفت هروقت پری شدی بیایین بعد دکترم گفت نه فک کنم چهارشنبه بیای خوبه ولی من پری نشدم برم فردا رو؟ و اینکه به دکترم بگم از الان میده داروهامو یا نه با توجه به سونو میدن؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اين ازمايش رو هم كلينيك ناباروري شهرستان داديم از نظر سرعت و نرمال بودن مورفولوژي تقريبا شبيه حواب ...

عزیزم دی اف ای ابن سینا چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
لیانا جون سلام عزیزم ،اومدم دیدم پیام گذاشتی خیلی خوشحال شدم @لیانا21    

سلام مونا جونم خوبي عزيز دلم قربونت بشم 💋💋

چه خبر چكارا ميكني برنامت واست انتقال بعدي كيه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان یه سوال داشتم من چند روز پیش رفتم ازمایش های روتین بارداری دادم امروز جوابشو گرفتم ازمایش Alt از رنج یه مقدار بالاتر رفته که سرچ کردم انزیم کبدی هست کسی میدونه خطرناک هست یا نه و علتش چیه؟

این دو تا رو که میشه همزمان بخوری مکمل سوم هم عکس بذار گلی

همین دوتاس مکمل...

روکین رو نخوردم جاش ال دی خریدم بخورم...

بنظرشما ۱۹سیکلم برم اگه کیست رفته باشه میشه شروع کنه درمانو؟یاباید پریودبشم دوباره؟گفت کیستت کوچیک شده

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚