2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها يعني ميشه من مامان شده باشم   ميشه خدا بهم معجزشو نشون داده باشه؟ من هميشه زودتر ...

انشاءالله مامان شدی عزیزم برات آیت الکرسی خوندم😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام دوستان.چقدر خوشحال شدم دیدم این تایپیک انقد فعاله.بچه ها منم سه روزه سه تا جنین سه‌روزه انتقال ...

سلام عزیزم ایشالله همین الان مامانی و به زودی میای جواب مثبتت رو همینجا اعلام میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله مامان شدی عزیزم برات آیت الکرسی خوندم😍😍

مرسي عزيزم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
الهام گلی تو چه مرحله ایی هستی؟ وارد سیکل جدید نشدی؟

عزیزم جنینام تموم شدن بعد عید میرم از اول شروع کنم پانکچرو برای بار پنجم انتقال بدم😓😓😓

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وای خدای من، چرا انقد خنگ بازی درآوردم!!! مرسی! شرمنده شدم!!         این هم ...

منم منظورم همین بود، گفتم آماده کنین بعد بکشین توی سرنگ بزرگتر... 😉

البته اگر دو تا یکی بشه کرد که خیلی بهتر میشه، برای شما مثلاً ۲ تا آب با ۴ تا پودر قاطی کنین و تزریقشم بشه یکبار.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها ما هفت نفر بودیم باهم انتقال دادیم دوتاشون انقدر استرس داشتن که خودشونو سفت گرفته بودن.اصلا یخ کرده بودن.اما من عین خیالمم نیست.اصلا گاهی یادم میره انتقال دادم.طبیعیه بنظرتون؟🙈🙈🙈

سلام چ خبرا شکر خوبم شما چطوری پریروز سونو بودم گفت بچم حالش خوبه ضربانش۱۷۰بود گفت دورش هیچ هماتومی ...

خداروشکر عزیزم

اره لک قهوه ایی دکتر من گفت طبیعی

ولی من هماتومم ۵سانت و پشت جنین و خطرناک 

فعلا استراحتم خدا بخیر بگذرونه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
به روی چشم عزیزم من هفته 12 عددش 33.5 بود هفته 15 عددش شد 28 یعنی اگر زیر 30 نبود حتما دکترم بهم ...

ممنونم... 💐

حالا من هفته دیگه برم ببینم چه خبره 

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام چ خبرا شکر خوبم شما چطوری پریروز سونو بودم گفت بچم حالش خوبه ضربانش۱۷۰بود گفت دورش هیچ هماتومی ...

شما تو این مدت لک داشتین؟

منم لک میبینم😥

تا میبینم دنیا روسرم خراب میشه.کارم میشه گریه

تخمدان راستم هم تیر میکشه😥😥