2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوالت رو ریپلای کن گلم

سلام سوالمو دوباره میپرسم آزمایش تیروئید دادم که دکتر تشخیص داد کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین رو از مروز شروع کردم عدد تیروئد ۳.۴ بود .من تا قبل اینکه بدونم خیلی پا درد داشتم شبا که فهمیدم به خاطر همین تیروئید بوده اما دوروزه قطع شده پادردم و اینکه الان هشت هفته و پنج روزم نگرانم اتفاق بدی افتاده باشه خیلی خطرناکه ؟؟؟؟خیلی دیر فهمیدم تیروئید دارم؟

سلام عزیزم خوبی‌؟  والا من مارجینالم نه لولایینگ  البته گفت یه سونو دیگه هم انجام بدم و ...

از سزارین میترسم.

آخه میگن طبییعی چون وزن بچه ها زیر ۳ هست ، راحته.

البته باید همه جوانب رو در نظر گرفت.

من اصراری ندارم، ولی دوست دارم اگه بشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها یه سوال دوستانی که باردار بودین اولین باری که رفتبن سونو واسه تشکیل قلب جنین سونو واژینا ...

عزیزم خیلیا براشون سونو اولو واژینال انجام میدن شما هم که خدا رو شک. مشکلی برات پیش نیومده نگران چی هستی

خدا جونم شکرت...
سلام سوالمو دوباره میپرسم آزمایش تیروئید دادم که دکتر تشخیص داد کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین رو ...

عددش خیلی بالا نیست.توی رنج آزمایشگاه چندزده بود ؟

مثلا رنج مال من ۵ بود.

سلام بچه ها یه سوال دوستانی که باردار بودین اولین باری که رفتبن سونو واسه تشکیل قلب جنین سونو واژینا ...

من تو بارداری هام همه شکمی بود، از بس قبلش وازینال رفتم جبران شد.

ولی فکر نکنم مشکلی باشه.خیلیا میدن.

از سزارین میترسم. آخه میگن طبییعی چون وزن بچه ها زیر ۳ هست ، راحته. البته باید همه جوانب رو در نظر ...

مرجان جون از چیه سزارین میترسی؟

من هر لحظه که میگذره فوبیا زایمان طبیعی بیشتر میاد سراغم

خدا جونم شکرت...
عزیزم نگران راه که نباش واسه خطرش، ان شاء الله بعد از + شدن همون شیراز کلی متخصص زنان حاذق داره، زیر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالا همیشه خدا دلتو شاد کنه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
از سزارین میترسم. آخه میگن طبییعی چون وزن بچه ها زیر ۳ هست ، راحته. البته باید همه جوانب رو در نظر ...

مرجان جون سزارين كه اصلا ترس نداره طبيعي كه ترسناكتره 

بعد شما دوقلو داري بهتره سز بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم ایشالا دکتر رستمی خودش که خوبه فقط خیلی پول براش مهمه و اینکه منشی و ماماها و دکترایی که ...

عزیزم ممنون بابت راهنمایی. میشه بپرسم مشکل شما چی بود که ای وی اف شدید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قربونت برم گلم،ممنون به فکرمی  گلاب به روت اسهال و استفراغ شدم🙈🙈🙈🙈 خدا رحم کرد تا الان، ان ...

زينب جون انشاالله زودتر خوبي بشي عزيزم  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷