2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مثبتی حتما جواب گرفتی 

نمیدونم گلم  به امید خدا     خیلی به حکمتش دل بستم ده ساله منتظرم

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
۱۳ آبان هم تاییدیه میگیرن یا آزاده فروششون؟

تاییدیه میگیرن من نسخه ام آزاد بود. اما نمیدونم الان داشته باشن چون شنبه که یکی از دوستان گفت گونال نداشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂اخه هیچ حسی ندارم😕 کمرم یه کم اونم واسه زیاد خوابیدن

وای منم هیچ حسی ندارم من روز ۷ انتقالم 

بیبی خیلی زوده 

جنینت چند روزه بود 

من زیر دلم سمت چپ درد و گرفتگی دارم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
ببخشید حتما قبلا گفتی اما پانکچرت کیه عزیزم؟ فریز انتقال میدی یا فرش؟ من شوهرم دکتر شده!! هرروز میره ...

خواهش میکنم.سیکل من لانگ هست الان ال دی و بوسرلین دارم .۲۰بهمن میرم سونو و تزریق گونال شروع میشه.ذخیرم ۱.۳ هست روزی ۳تا گونال۷۵.گفت بستگی به سونوی ۲۰بهمن هم داره شاید دوز یا نوع داروها تغییر کنه.بنده ی خدا همسرتون حق داره نگران باشه ۴۰تا امپول که کم نیست خدا خودش کمکمون کنه.ان شاالله این بار شما هم نتبجه بگیری وبشی مامان لیلا😍

تاییدیه میگیرن من نسخه ام آزاد بود. اما نمیدونم الان داشته باشن چون شنبه که یکی از دوستان گفت گونال ...

یادمه یکی از دوستان گفت چند روز بعد از شما رفته ۱۳ آبان نداشتن گفتم بپرسم ببینم اونجا هم تاییدیه دارن آخه شاید چون ۲۹ فروردین پخش میشه بقیه داروخانه های مرکزی هم پخش کنن حالا اول زنگ میزنم بعد میرم ، هیچ کدومشونو تا حالا نرفتم ولی نقشه رو دیدم فکر کنم ۱۳ آبان برام سرراست تره،  

وای منم هیچ حسی ندارم من روز ۷ انتقالم  بیبی خیلی زوده  جنینت چند روزه بود  من زیر ...

سه روزه  بود برا من

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
کسی میدونه خوردن دمنوش چای سفید روزای بعد انتقال مشکل داره یا نه؟    

دمنوش چای سفید عااالیه، برای روزای بعد انتقال فقط نمیدونم، عزیزم شما چجوری دمنوشش درست میکنید؟ 

من شیراز دکتر رستمی بودم.اخه من اچ سی جی میزدم که میگن کاذب نشون میده

سلام عزیزم ایشالا که حتما مثبته نتیجه.....شما از دکتررستمی راضی بودید؟هزینه ای وی اف چندشد؟میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟ 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
علایم حس الکی  من چهار بار انتقال دادم با علایم بی علایم اصلا ربطی به علائم نداره همش دور از ج ...

هیچ وقت نگید لیاقت ندارید هممون وقتی مادر بشیم بهترین مادر میشیم چون قدر میدونیم و سختی کشیده هستیم، ان شالله بزودی مادر میشید

دوستان یه سوالی، خوردن ال دی قبل از شروع سیکل چه مزیتی داره نسبت به سیکل کوتاه؟ 

منم سيكل لانگ داشتم و آل دی خوردم از دوستان که اینجا پرسیدم گفتن ال دی باعث یائسگی موقت تخمدانها میشه و بعد از اینکه داروهای تحریک تخمدانها شروع بشن تخمدانها بهتر به داروها جواب میدن،،، این مواردی بود که یادم مونده بازم اگه خواستید از زینبی _ بابا بپرسید ایشون علمی و کامل دلیل استفادشو میگن

من یدونه بلاست انتقال دادم ان شالله هممون مثبت بشیم❤️

ان شالله عزیزم😍😘