2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون سلام.من 14 ام انتقال داشتم.که بعد از انتقال روز 9 و 10 لکه بینی داشتم که دکترم امپول پروژست ...

مبارکه ایشالله مامان شدی عزیزم ولی اگر همین ۳ روز پیش اچ سی جی زدی باید مجدد چند روز دیگه تکرار کنی 

ان شالله ک دستش برات سبک باشه. خداییش برام انتقال داد، من اصلا نفهمیدم.

واسه منم خیلی خکب بوده تا الان مشکلی نداشتم فقط هراز‌گاهی یه ترشح کرم تو دستشویی رو دستمالم میاد موقع خشک کردن خودم

شما لک لانه گزینی داشتین؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من هیسترو جدا انجام دادم.بعید بدونم بشه با اینا همراهش کرد

خودم هم سال۹۶ انجام دادم دکتر گفت بعد ۲ماه بیا برای سیکل  جدید.ولی الان دکتر گفت هیسترو باید بشی من هم دارم ال دی می خورم چند روز دیگه هم بوسرلین رو تزریق میکنم نمیدونم قراره کی هیسترو بشم🙄

مرسی عزیزم ایشالله شما مثبت بشی نه من هیچ علائمی نداشتم از ۲ روز مونده به آزمایش لک بینی داشتم وقتی ...

منم کلا علائم ندارم روز ۴م 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
وایی اصن استرسی داشتم بهدا قول دادم تا عربالگری نرم خدا کمک کنه 🤣

راست میگه عزیزم اینقد سونو میری خوب نیست واسه آسیب رسیدن به نی نی نمیگم که استرس شیا واسه این رفت و آمد و فشار عصبی میگم شاید من به روزای شما برسم همینطور استرس داشته باشم اما فکر کنم یکم باید استرس ات رو مدیریت کنی

راست میگه عزیزم اینقد سونو میری خوب نیست واسه آسیب رسیدن به نی نی نمیگم که استرس شیا واسه این رفت و ...

درسته عزیزم

راستش دوتاش خونریزی کردم خون تازه مجبوری رفتم اورژانس بیمارستان

دوتاشم چکاب دکترم بود

این دیروزی اصافی بود و خوب خیالم راحت شد

اخه کلاا تهوعم فطع شده چند روزه و عادیه عادی شدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم کلا علائم ندارم روز ۴م 

به علائم توجه نکن با دل قرص و امید برو جلو ایشالله که مامانی. من چیزی که تو این مدت از اینجا یاد گرفتم اینه که هیچ ۲ نفری حتی مثه هم نیستن بوده کسی تا روز آزمایشم علائم نداشته مثبت بوده یا همه جور علائمی داشته و مثبت بوده یا وسطلش علائمش شروع شده و مثبت بوده

به علائم توجه نکن با دل قرص و امید برو جلو ایشالله که مامانی. من چیزی که تو این مدت از اینجا یاد گرف ...

حتی لک لانه گزینی؟؟؟؟

الان مگه نباید لانه گزینی کرده باشن هیچیه هیچی لک ندیدم 

به علائم توجه نکن با دل قرص و امید برو جلو ایشالله که مامانی. من چیزی که تو این مدت از اینجا یاد گرف ...

همیشه پانکچرم میاد جلو چشم تو اون ۳ روز که بگن چندتا جنین شده من فقط زنگ میزدم بیمارستان اشک یمریختم بگن جنینام‌چندتاس نمیگفتن با حال بدم و هایپریم پاشدم رفتم یهو گفت ۲۰ تا جنین شده یعنی نزدیک بود پس بیفتم انقد که من استرس کشیده بودم اون سه روز الکی حالا اینم سپردم به خدا اگه صلاحمه بهم نی نی بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻