2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام دوستان ان شاالله برای ماه بعد که میرم تو سیکل انتقال دکت. لتروزول نوشته همراه با آمپول پی دی هوموگ؟کسی تا حالا این آمپول تزریق کرده؟برای چی هست؟ عضلانی هست یا زیر جلدی؟اگه کسی اطلاعاتی داره، راهنمایی کنه ممنون میشم

جدی!! چندتا زدین؟ کامل می زدین؟

دو تا ۳/۷۵ زدم هر ۲۸ روز که دکترم گفت اثرش تا ۲۸ روز هست و بعد اونم بستگی به بدنت داره کی پری شی من بعد انتقال منفی یه بار شدم  شدم الان موعدمه نشدم تا یک ماه دیگه هم بعدش بستگی به بدنم داره البته دوزای پایین فکر نمیکنم اثر داشته باشه رو پری واسه من به خاطر آندومتریوز داده که یائسگی موقت میاره کلا پری نمیشم تا زمان انتقال بعدی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانای عزیز من اصفهان هستم وسفارش سیسمونی مثل روتختی تشک گاردار اغوشی قنداق فرنگی تشک مسافرتی تشک تعویض و... انجام میدم اگه دوست داشتید یه تایپک به اسم نی نی دوخت و دوز زدم خوشحال میشم واسه نی نی هاتون بدوزم. 

جنین بلاست انتقال دادین ؟؟ اغلب بچه ها لکه بینی داشتن  به دکترت بگو احتمالا شیافتو اضاف میکنه ...

نه بلاست نبود   لکه  نیس  ترشح خیلی کم  زنگه  قهوه ای  به کرم  رنگ میزنه    بعضی ها میگن  مال  اون دستگاه موقع انتقاله  که دهانه رحم باز میشه   امپول انوکسا میزنم  شیاف پروژسترون قرص ا اس ا   و    استرادیول

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
دو تا ۳/۷۵ زدم هر ۲۸ روز که دکترم گفت اثرش تا ۲۸ روز هست و بعد اونم بستگی به بدنت داره کی پری شی من ...

اهااا 

ماله من دوز ۳/۷۵ بود ولی گفت ۱/۲ بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میگم قرص روکینم مثل ال دی میمونه؟ ۳تا ۵ روز بعدش پری میاد ؟

آره دوکین همون ال دیه دیگه.فقط فکر کنم سازندش فرق میکنه.دقیق نمیدونم.منم خود ال دی حالم بد میکرد روکین خوردم.۵ روز بعدش هم پریود شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.