2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گفت دلیل هماتومت مشکل انعقادی و تا دوماه بعد زایمان باید انوکسا برنی البته الان ۳-۴ روزی میشه ک ...

اا پس منم فكر كنم مشكل انعقادي دارم چون منم همش هماتوم و لخته داشتم چرا دكتر من اصلا نگفت بهم چقدر اين دكترا بي فكرن 

مطبش كدوم محله هست عزيزم ؟ بعد خيلي شلوغه؟ 

من برم پيشش ببينم دليل اون اتفاقي كه واسم افتاد رو ميدونه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها نشاسته واقعا تاثیر داره برا لانه گزینی؟

زینب جون گفت نه خیلی تاثیری نداره 

از طرفی هم باعث یبوثت هم میشه

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
لیانا جون امیدوارم با سوالم نرنجونمت. کی میتونی دوباره اقدام کنی؟جنین داری بازم؟

خواهش ميكنم عزيزم نه گلم 

دكترم كه اي وي اف كردم گفت ارديبهشت بيا پيشم واسه كاراي انتقال 

٨تا جنين دارم ولي همسرم راضي نميشه بايد راضيش كنم از بس تو اين ٦ماه سختي كشيديمو استرس 

دكتري كه منو عمل كرد بعد عمل ويزيت شدم واسه بخيه كه يادم رفت ازش بپرسم حالا تو بهمن وقت دارم برم پيشش چون آزمايش خون واسم نوشته بايد جوابش رو ببرم فكر كنم اون بگه ٦ ماه بگذره 

حالا من بيشتر دنبال اينم كه چرا اين اتفاق واسم افتاد چون ميترسم دوباره باردار بشم اين اتفاق بيفته 

دكتر عابدي كه گفت تو هر بارداري ممكنه پيش بياد ولي به نظرم يه دليلي داشته آخه من پروژسترون هم ميزدم ولي اين خونريزي قطع نميشد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اا پس منم فكر كنم مشكل انعقادي دارم چون منم همش هماتوم و لخته داشتم چرا دكتر من اصلا نگفت بهم چقدر ا ...

ببین دکتر طاهری پناه هم که آزمایش منو دید گفت مشکل انعقادیت باعث میشه بین جفت و دیواره رحم لخته تشکیل بشه بهم گفت حتما از قبلش باید دارو بگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرت درست میگه عزیزم،درست نیست هرچی داخل نت میبینیم انجام بدیم چون ی  چیز کلی برا همه تجویز می ...

درسته عزیزم ولی این پیازدرمانی رو ۹۹درصد تعریف کردن حتی تو باشگاهی هم که میرم یه خانوم گفت هیشکی رو بی نتیجه نزاشته با یک یادو دوره ،ولی من باز ترسیدم و روز پنجم دیگه ادامه ندادم 

انشالله خداازدهنت بشنوه گلم ،خداحاجت همه رو بده ماهم تاعید بارداربشیم انشالله

ببین دکتر طاهری پناه هم که آزمایش منو دید گفت مشکل انعقادیت باعث میشه بین جفت و دیواره رحم لخته تشکی ...

خدا خيرت بده عزيزم 

فقط آزمايشات انعقادي رو دادين ؟ دقيقا واسه منم همينطوري بود اصلا از بين نميرفت 

شما قبلا باردارين شدين ؟

خواهش ميكنم عزيزم نه گلم  دكترم كه اي وي اف كردم گفت ارديبهشت بيا پيشم واسه كاراي انتقال  ...

فکر کنم خیلی خودت رو باید تقویت کنی چون یادمه کم خونی گرفته بودی دیگه. تا اردیبهشتم میشه ۶ ماه فکر کنم. حق دارید بترسید اما قرار نیست اون اتفاقا باز تکرار شه عزیزم. انشالله اینبار یه بارداری راحت و دلچسب داشته باشی عزیزم. آزمایش انعقادی بده حتما.امیدوارم یه دلیل محکم برای اون اتفاق پیدا کنن که با برطرف کردنش تو بارداری بعدی آرامش کامل داشته باشی. نه اینکه الکی بگن پیش میاد این چیزا. چون اینجوری استرست برای بارداری دوچندان میشه

خدا خيرت بده عزيزم  فقط آزمايشات انعقادي رو دادين ؟ دقيقا واسه منم همينطوري بود اصلا از بين نم ...

باردار شدم تو شش هفته و خورده ای سقط شد. من ازمایشام رو قبلش داده بودم. بعد سقط رفتم پیش طاهری راجع به لخته شدن خون اینو گفت. منم چیزی نپرسیده بودم ازش.خودش ازمایشم رو دید اینو گفت

من ۳ تا انتقال منفی داشتم بدون دلیل، بار چهارم پی‌ار‌پی کردم مثبت شد.

شما مشکل ضخامت داشتی؟ 

فکر کنم پی آر پی رو واسه کسایی که ضخامتشون خوب بالا نمیره انجام میدن یعنی راستش تو اینترنت خونده بودم

شما مشکل ضخامت داشتی؟  فکر کنم پی آر پی رو واسه کسایی که ضخامتشون خوب بالا نمیره انجام میدن یع ...

نه، دو بار آخر که انتقال دادم خیلی خوب بالا میرفت اتفاقاً.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
باردار شدم تو شش هفته و خورده ای سقط شد. من ازمایشام رو قبلش داده بودم. بعد سقط رفتم پیش طاهری راجع ...

ناراحت شدم عزيزم انشاالله دفعه بعد يه بارداري سالم رو تجربه ميكني 

درسته هر بارداري شبيه هم نيست ولي نميدوني من چقدر خون ديدم تو اين بارداري كه وحشت دارم ميگم بايد دليل  داشته باشه حتما انجام ميدم اين آزمايشو 

من انقدر خون ازم رفته بود كه خونم رسيده بود روي عدد ٦ تو بيمارستان دوتا خون بهم وصل كردم الان دارم دارو ميخورم بايد خودمو تقويت كنم از همه لحاظ فقط نگرانيم اينه دليلش رو بفهمن همين  

انشاالله همگي زود زود مامان بشيم