2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیز دلم اصلا نترس الان بهت میگم نگرانیت رفع بشه ببین همون جور که دو نوع کلی سیکل پانکچر داریم بلند ...

قربونت برم من، خدا خیرتون بده الهی ممنونم عزیزم خیالم راحت شد ،دو روزه گریه کردم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
۲۵ دی؟ برای این میپرسم که من دو سه روز بعد از پانکچر حالم خوب بود، حتی قرار بود انتقال بدن برام ولی ...

من روزا اول یکم گرفتگی داشت شکمم اما الان خوبه خوبم.حدودا یک هفته دیگه پریودمه.گفت دوم پریودت بیا چک بشی اگه اوکی بودی انتقال میدم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اگه خدا بخواد با يدونه جنين باردار ميشيم نخواد ٢٠تا هم داشته باشيم نميشيم پس اصلا به تعدا ...

اسم تاپیکش چیه عزیزم.که سرچ کنم؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من روزا اول یکم گرفتگی داشت شکمم اما الان خوبه خوبم.حدودا یک هفته دیگه پریودمه.گفت دوم پریودت بیا چک ...

خب‌ خداروشکر، انشاالله که مشکلی نیست و انتقال میدین و مثبت هم میشین... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خب‌ خداروشکر، انشاالله که مشکلی نیست و انتقال میدین و مثبت هم میشین... 💐

خدا از زبونت بشنوه عزیز دلم.انشالله.شما با تو دلیت برام دعا کن.خیلی محتاجم به دعا خیلیییییی

الهی خدا از زبونت بشنو مامان مهربون.با این حرفای قشنگت خدا دلتو شادی بی پایان بده عزیز دلم

قربونت بشم 

نگران نباش همه چيرو بسپار به خدا 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

الان بهت ميگم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت بشم  نگران نباش همه چيرو بسپار به خدا 😘

خدا نکنه مهربونم.پاینده باشی.انشالله خودش خدایی کنه و براهممون درست کنه

دوستان  توروخدا کمک کنین نمیدونم چیکار کنم  خیلی ناراحت و دپرسم باهزار بدبختی و هزارتا ...

عزیزم امیدت به خدا باشه..منم بعد از کلی رفتو آمدو دارو و دردسر فقط سه تا جنین برامون تشکیل شد..یادمه وقتی شنیدم فقط سه تا جنین تشکیل شده خیلی دلم شکست و همون مرکز زدم زیر گریه...دو تا از منشی ها بهم دلداری میدادن..میگفتن برو شکر کن که همین سه تا رو داری..اگه جنینی شکل نمیگرفت میخواستی چیکار کنی

منم سعی کردم به جای گریه برم خدارو شکر کنم..یه لحظه ترسیدم گفتم نه یه وقت ناشکری کنم همون سه تا هم از دست بدم...

خدا روشکر الان باردارم

ان شالله تو هم با همین سه تا مادر میشی عزیزم

به چیزای خوب فکر کن

عزيزم بلد نبودم چطوري لينكش رو بدم اين عكسشه  

الهی خدا از زبونت بشنو مامان مهربون.با این حرفای قشنگت خدا دلتو شادی بی پایان بده عزیز دلم

سلام خانمی.شاید قسمت بود که من امروز بیام و به اینجا که روزی خانه من بود سر بزنم. من میکرو کردم. اما فقط یک جنین برایم تشکیل شد.وبه خواست خدا با همون یک جنین باردار شدم و گل دخترم الان ۱۶ ماهشه. بعد از ۷سال انتظار.توی تاپیک هام خاطره ۷سال انتظارم هست که چقدررر سختی کشیدم.

@زینبی_بابا    سلام.من ۳روزه قرص پردنیزولون روقطع کردم کاملا کهیر ها از بین رفتن ودیگه ج ...

دکترت درست گفته پردنیزولون درمان کهیره

اما خود پردنیزولون می تونه واکنش های آلرژیک و راش بده

از نظر علمی کلمات کهیر و راس کنی با هم متفاوتند

احتمالا دکترتون متوجه شرح حال دقیقتون نشده