2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بعد از جواب آزمایش کاریوتایپ، نوبت مشاوره ژنتیک میدن که مشاوره ژنتیک نامه ورود به سیکل میدن و میبری ...

ما مشاوره ژنتیک هم رفتیم بعد تشکیل پرونده دادیم، بعد از اون گفتن صبر کنید تا نامه ورود به سیکل آقای پژومند بهتون بده، گفت خیلی تو نوبت هستن که نامه بگیرن، شما هم پژومند بهتون نامه ورود به سیکل داد؟ آخه من از 18 مهر تا الان درگیر جواب آزمایش کاریوتایپ بودم حالا هم که جواب اومده پس فردا که پریودم نامه ورود رو هنوز ندادن که وارد سیکل بشم، کلافه شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان از دیروز سردرد گرفتم.حتی شب نتونستم خوب بخوابم.ولی حتی استامینوفن نخوردم.شک کردم.مشکلی نیست ...

عزيزم استامینوفن ساده تو بارداری هم مشکلی نداره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام بچه ها از ثمین چ خبر هرچی گشتم پیداش نکردم جواب آزامایشش چی شد؟؟

متأسفانه منفی شد 😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان
من تازه میخوام اقدام کنم واسه ای وی اف
هفته پیش رفتم دکتر گفت حتما باید انجام بدم و طبیعی امکان بارداری ندارم
هیچ اطلاعاتی هم در مورد مراحل ای وی اف ندارم
ممکنه راهنماییم کنید
راستی مشکل از همسرمه   

دل و قلوه اگر خوب پخته شده مشکلی نداره  ولی ترجیحا نخور بعد از این با یه بار خوردن چیزی نمیشه ...

ببخشید زینبی جان ولی فکر نمیکنم ممنوعیتی داشته باشه در صورت پخت کامل، هیچ گوشتی نباید بصورت خام یا نیمه خام استفاده بشه، تنها گوشتی که ممنوعیت داره جگر هستش 

شمیم جان ازمایشهای ژنتیک واسه قبل پانکچر و تشکیل جنینه.ما قبل پانکچر رفتیم ... به نظرمنم ایمنی و ان ...

سارا جون

دکترهای نازایی خوب تو صارم رو بهم معرفی می کنید؟

اسامیشون رو برام 

دل و قلوه اگر خوب پخته شده مشکلی نداره  ولی ترجیحا نخور بعد از این با یه بار خوردن چیزی نمیشه ...

زینبی جون تخم مرغ محلی عسلی چی مضره بخورم روزی دوتا برای صبحانه و مربای به که با شیره انگور درست شده چی؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏