2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واس ...

عزیزم همدردیم. غصه نخور قرار نیست همه چیزای بد یه جا اتفاق بیوفته.انشالله به زودی طبیعی باردار میشی و حسابی سورپرایز میشی. دختر تو که ورزشکاری باید مودت خیلی بالاتر از این حرفا باشه

ورزشکاران دلاوران نام آوران ... با ریتم بخون خخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم همسرم مورفو ۲و تحرک a صفر بود نگران نباش ایشالله همه چی خوب پیش میره

عزیزم شما همسرتون ازمایش دی اف ای هم داده بودن؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واس ...

عزیزم❤ الهی که خدا خیلی زود دلت رو شاد کنه با دوتا جوجه ی ناز و سالم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام بچه ها میشه لطفا به من کمک کنید من چهار بار انتقال منفی داشتم پنج تا دیگه جنین دارم بنظر شما ایراد کار از چیه واقعا خسته شدم سه تا دکتر عوض کردم ولی نمیفهمن دردم چیه نه دیگه جون دارم نه پول نه امید لطفا اگه راهنمایی نکته ایی چیزی میدونید بگیدبهم.داروهامم فقط استرادیول. شیاف پروژسترون .آمپول انوکساپارین.  ا اس ا فولیک اسید هستش هرماه همینا رو میده 

خدایا شکرت 
طوططططیا جان سیکل میکرو دیگه چیه من اطلاعاتم دراین مورد کمه🙈

عزیزم تقریبا مشابه به آی وی اف یه کم تشکیل شدن جنین فرق داره منظورم اینه اگه تو سیکل آی وی اف هستی پیاز درمانی نکن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من تهوعم از دیشب قطع شده دوشنبه سونو بودم یه سونو فردا برم نگران شدم 😪😪😪😪😪 ...

عزیزم سونو نیازی نیست 🌷🌷

برو خدارو شکر کن😗😗😗😗😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زو ...

عزیزم استراحت کن فقط و حتما امپول بتا بزن 

و انشالله خدا خودش حافش باشه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بهش میگم عجله نکن اینجا هیچ خبری نیست به وقتش به زورم شده میاریمت بیرون😩چون لک دیدم دکترم مجبور شد ...

من چند نفرو شنیدم که دقیقا لک داشتن بهشون گفتن دهانه رحمت یکم باز شده اما با استراحت تا اخرش نگه داشتن نگران نباش🌷🌷🌷🌷🌷😗

آهان 🙈🙈🙈 اشکال نداره عزیزم هر یه ساعت یا دوساعت در حد کم دراز کشیدن، خصوصا که بقیه همکارا هم در ...

زینب جان من امروز هم زیر دلم درد میکرد.اگه خدای نکرده لکه بینی داشته باشم چیکار کنم؟الان هر ۱۲ ساعت ۱ شیاف استفاده میکنم.

خدایا شکرت  
خوش بحالت دوستم.به سلامتی انشالله فارغ بشی.من که امروز رفتم بهم هیچ تاریخی ندادن وایسادن اورژانسی بش ...

بچه من که بریچ نچرخیده

به نظرت ممکن بچرخه هفته ۳۶ هستم🌷🌷