2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این چند وقت ندیدم کسی واریوپپتیل زده باشه نمی دونم چرا دکتر به من داده؟

عزیزم بنظرم به دکترت اعتماد کن.حتما تشخیص داده برا شما این آمپولو تجویز کنه.نه اینکه تاحالا واسه کسی تجویز نشده.الان در حال حاضر کسی نیست که شما ازش بپرسی وگرنه مطمئنا برا خیلی ها این آمپول تجویز شده تو سیکل.پس نگران نباش و اینو بدون هر چی کمتر بدونی بهتره و استرس کمتری میگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
الان باز حالم بدتر شد ۳-۴-۵ نفر تو۸-۹ هفته بی دلیل قلب وایساده منم دقیقا علایمم عوض شده تا شنبه م ...

وا .شما چرا هر کی یه اتفاق بد براش افتاده به خودتون تعمیم میدی؟ مگه قراره همه مثل هم بشن؟ چرا نفوس بد میزنی؟  هر چقد فکر منفی کنی باعث میشه انرژی های بد و منفی رو به سمت خودت بکشونی .پس مثبت فکر کن.

والا با این وضعی که اینجا جدیدا داره من اگه مثبت بشم دیگه نمیام.این طوری که هم به خودتون استرس زیادی وارد میکنی هم به بقیه.دختر آروم باش .فقط داری نی نیت رو اذیت میکنی

وا .شما چرا هر کی یه اتفاق بد براش افتاده به خودتون تعمیم میدی؟ مگه قراره همه مثل هم بشن؟ چرا نفوس ب ...

ببخشید الان پستامو پاک میکنم

نمیخواستم ناراحتت کنم

مطمان باش از استرس رنج بردم اومدم درد دل وگرنه قصدی نداشتم

الان پاکشون میکنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ببخشید الان پستامو پاک میکنم نمیخواستم ناراحتت کنم مطمان باش از استرس رنج بردم اومدم درد دل وگرنه ...

عزیزم من برا خودت ناراحتم دختر.بخدا من که اذیت نمیشم فقط دارم حرص میخورم که چرا داری خودت و نی نی خوشگلتو ناراحت میکنی و استرس بهش میدی.سرت رو با یه چی گرم کن که بهش فکر نکنی و کمتر بیا سایت.چون هی میای میخونی درباره ایست قلبی ها و بیشتر استرس میگیرتت.من فقط دوس دارم شما آروم باشی.باور کن قصدم ناراجتی شما نبود خانم گل😍😍

در خواست دادم نی نی یار پاکشون کنه گزینه حذف برای خودم پاک شده بازم ببخشید نمیخواستم کسیو برنجونم ...

عزیزم باور کن منظورم این نبود که ناراحت شدم فقط خواستم یکم آروم بشی.ببخش اگه تند بود حرفام.فقط برا خودت و نی نیت نگرانم

در خواست دادم نی نی یار پاکشون کنه گزینه حذف برای خودم پاک شده بازم ببخشید نمیخواستم کسیو برنجونم ...

۰۰ امشب از ناراحتی خوابم نمیبره.باور قصدم ناراحتی شما نبود.معذرت میخوام برا تندرویم.بیا بگو تو نی نی کوچولوت منو بخشیدین😢😢

۰۰ امشب از ناراحتی خوابم نمیبره.باور قصدم ناراحتی شما نبود.معذرت میخوام برا تندرویم.بیا بگو تو نی نی ...

نه عزیزم ناراحت نشدم

فقط نخواستم پستهام باشه جو اینجا خراب شه

ببخشید

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط نخواستم پستهام باشه جو اینجا خراب شه ببخشید

بخدا من منظوری نداشتم.باور کن خیلی ناراحتم .ای کاش اونقد تند صحبت نکرده بودم باهات.آخه انگار خیلی استرسی هستی.یکم از جو سایت دور شو .کمتر بیا تو نت.سرتو با کتاب و فیلم گرم کن که بهش فکر نکنی.بخدا من فقط برا خودت ناراحت بودم.ببخش منو بازم.باور کن امشب با عذاب وجدان میخوابم چون میدونم ته دلت از پیامم ناراحتی.نمیدونم چیکار کنم که واقعا منو ببخشی😔😔😔

بخدا من منظوری نداشتم.باور کن خیلی ناراحتم .ای کاش اونقد تند صحبت نکرده بودم باهات.آخه انگار خیلی اس ...

ممنون عزیزم

نه گلم ناراحت نیستم

انقدر استرس دارم که واقعا اصلا جای ناراحتی نیست

ممنون ولی واقعا ناراحت نیستم

❤️