2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بسلامتی عزیزم امیدوارم بحق مادر امام زمان نتیجه بگیری،،نه اینجوری نگو بگو انشالله اینبار جواب میگیرم ...

سلامت باشی دختر خوب، توکل به خدا، برام دعا کن خیلی😙😙😙

راستی از نهاوند آزمایشارو میدی یا همدان؟ هزینشم فکر کنم زیاد بشه، ولی فدای سرت خدا کنه نتیجه بگیری جبران میشه همش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من متاسفانه بازم اضافه کردم نتونستمم کم کنم یعنی انتقال قبلی فکر کنم 70-71 بودم الان 74 شدم😐 متفور ...

منم سه چهار کیلو اضافه وزن دارم الان ۸۳ کیلوام،،یاونگی میگفت باید از وزن خودت بیای پاینتر ،،حالا فعلا رعایت میکنم پیاده رویی رو چند ماهی میشه میرم با متفورمینم سریع لاغر میشم قبلا میخوردم،،راستی اینو فولیک واسه چیه؟؟من داروخانه اشتباهی بهم یدوفولیک بهم داده بود بعد به دکتر که گفتم دیدم گفت اینو فولیک بهتره ،،رفتم عوضش کردم داروخانه هم گفت پودره اینو فولیک هست نه قرصش خیلیم گرونه سی تاش ۱۱۴هزار 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه چهار کیلو اضافه وزن دارم الان ۸۳ کیلوام،،یاونگی میگفت باید از وزن خودت بیای پاینتر ،،حالا فعل ...

پیاده روی عالیه منم انتقال قبلیم با شوهرم یه چندروز رفتم فقط همون بود😅😅😅 خب خوبه خیلی اضافه نداری شما، من قدم 163 هستش خیلی اضافه دارم😕

آره برای پانکچر من روزی دوتا اینوفولیک خوردم برای تقویت تخمک خوبه، برای انتقال روزی یکی، تا حالا چندتا بسته خوردم اقلا نتیجه بگیرم دلم نمیسوزه

قبلا خارجیش بود الان ایرانیه، داروخانه محمدی میگفت اینا هم خارجی هستن تو ایران بسته بندی میشن😐 انگار با گونی وارد میکنن😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی دختر خوب، توکل به خدا، برام دعا کن خیلی😙😙😙 راستی از نهاوند آزمایشارو میدی یا همدان؟ ه ...

قربونت حتمااااا

والادوتاشونو بیمارستان بهشتی همدان نوبت زدم همین کارپوتایپ ها گفت نفری۱۹۰هزار نهاوند پرسیدم گفت نفری۵۹۰

یکی دیگش ماله شوهرمه همون بیمارستان فاطمیه مال اسپرمه اس دی اف یه همچین چیزیه اینم۱۷۰هزار

نصفی دیگه هم ازمایشگاه سلوکی گفت۱۳۰۰

یه سری دیگه هم روز سوم پری باید انجام بدم اینم دورو ور۲۰۰

دیروزم رفتم ازمایشگاه مرکزی ازمایش قند وچربی بدم ازشون پرسیدم ببینم دارن این ازمایشات رو یانه،،یه خانم اونجاست که نمونه میگیره گفت برو یاختمان پشتی تا نامه بهت بده بری بیمارستانی تو کرمانشاست،،همه ازمایشات فکرکنم ۵۰۰یا۶۰۰بشن،،حالا گفتم شنبه برم ببینم درسته یانه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خب پس یه سونو برو خیالت راحت بشه بابت طول سرویکس 

دیروز نرفتم،خواستم برم ولی خیلی ترافیگ بود و نرسیدم. دردش تقریبا قطع شده. هفته دیگه میرم. همه میگن اوایل ماه چهار دل درد طبیعیه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ساناز جان بهم نخندی یادم نیست جواب دادم یا نه🙈🙈🙈🙈 آره گلم به طرز عجیبی این روزهای آخر تند تند د ...

نه عزیزم نمی خندم سوال ها زیاد😊 

اره منم دلم تنگ میشه برای این روزها ان شا الله شماهم بسلامتی زایمان کنی گلم😘

عزیزم چشم سعی میکنم حتما حتما بیام  فقط اون موقع احتمالا بتونم اعلانات رو جواب بدم، ریپلای کنی ...

ایشالا یه نی نی آروم و خوش خواب باشه. راحت بیای پیش ما. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
پیاده روی عالیه منم انتقال قبلیم با شوهرم یه چندروز رفتم فقط همون بود😅😅😅 خب خوبه خیلی اضافه نداری ...

نه حتما برو قبل انتقالت خیلی خوبه من واسه انتقال اولم یکسره میرفتم ولی بعدش دیگه نرفتم تاالان از تابستون میرم،،خخخخخخهمش میگم ای خدا چی میشه من بشم مثله نی قلیون😉😉الان خدا میگه چه گیری کردم با این بندها،،،واقعااین داروها مثله گچه فکر کنم تو سهرک صنعتی درست میشه 😂😂

قربونت حتمااااا والادوتاشونو بیمارستان بهشتی همدان نوبت زدم همین کارپوتایپ ها گفت نفری۱۹۰هزار نهاون ...

خب بازم خوبه حداقل هزینش یه مقدار کمتر میشه 

آزمایشگاه مرکزی کجا میشه؟ مرکز بهداشت مهدیه؟ وای ما اونجا چندتا آشنا داریم من کلا از اون طرفا رد نمیشم😂😂😂 شهر کوچیک این چیزاش بده هرجا میخوای بری آشنا هست😐😐😐

آزمایشگاه سلوکی تا حالا نرفتم، بیشتر رضوی میرم یه وقتایی ام منصوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه حتما برو قبل انتقالت خیلی خوبه من واسه انتقال اولم یکسره میرفتم ولی بعدش دیگه نرفتم تاالان از تاب ...

آخه هم تنهایی سختمه هم شوهرمم زیاد دوست نداره برم تو خیابون، اون چند روزم بردم نزدیک باغشون پیاده روی کردیم😂😂😂

کلا داروهای ایرانی خوردنو نخوردنشون یکیه منتها چیکار کنیم مجبوریم بخوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بازم خوبه حداقل هزینش یه مقدار کمتر میشه  آزمایشگاه مرکزی کجا میشه؟ مرکز بهداشت مهدیه؟ وای ...

اره حالا بقول شما انشالله نتیجه بگیریم هزینهاش درسته سخته ولی خوب ادم یادش میره،،اره مهدیه😎😎😎

اره حالا بقول شما انشالله نتیجه بگیریم هزینهاش درسته سخته ولی خوب ادم یادش میره،،اره مهدیه😎😎😎

توکل به خدا، امیدوارم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه هم تنهایی سختمه هم شوهرمم زیاد دوست نداره برم تو خیابون، اون چند روزم بردم نزدیک باغشون پیاده رو ...

همسایه ای خواهری دوستی یعنی هیچکی نیست،،من با اینکه دهاتیم ولی اینقد شلوغه اکثرا میان چه مسن چه جون،،ساعت ۷:۴۰صبح میریم تا۹خیلی ادم سرحال میشه

همسایه ای خواهری دوستی یعنی هیچکی نیست،،من با اینکه دهاتیم ولی اینقد شلوغه اکثرا میان چه مسن چه جون، ...

نه عزیزم یکی دو نفر فامیل هستن که باهاشون صمیمی ام(البته هیچکس نمیدونه آی وی اف میکنما) ولی خب اونام درگیر بچه داری هستن خودم هستمو خودم😶😶😶

خانوادمم که نهاوند نیستن، اینجوریاست دیگه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان 🙈🙈🙈 اشکال نداره عزیزم هر یه ساعت یا دوساعت در حد کم دراز کشیدن، خصوصا که بقیه همکارا هم در ...

چشم زینب جان.مرسی از توصیه هات.ان شاالله کوچولوتو صحیح و سالم بغل بگیری.  

خدایا شکرت