2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
نه عزیزم طاهری عرفان نیایشه. به من بخاطر اینکه ۴۱ سالمه فکر کنم روزی ۳۰۰ واحد داره میده

لیلا جون انشالله که خیلی زود مامان میشی ولی فکر نکنم ربطی به سن داشته باشه من روزی ۴۵۰ واحد هم زدم البته گونال و منوپیور بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم گونال رو بیست و خورده ای روز دیگه شروع میکنم. ژل رویالم گرفتم دارم میخورم.البته قرصش رو. فق ...

آهان متوجه شدم

اگر سابقه پرولاکتین بالا داری خیلی مراقب باش 

یادمه زمان صبح خودم دوسین میخوردم ولی خیلی کم در حد هفته ایی یک بار، با وجود اینکه اصلا سابقه پرولاکتین بالا نداشتم

ملاحظه خاصی جز پرولاکتین فعلا به ذهنم نمیرسه

اگر گوارش سرد داری، روغن کنجد عالیه، یه سری چیزای دیگه هم نوشته بودم اونا هم خیلی کمک می کنن

لی لا جون حمص و کلا هفته ایی دو وعده نخود یادت نره

حلوا ارده و این چیزا هم خیلی خوبه، از این حلواهای سیاه تبریزی ها هم بگیر، به همسرت هم حلوا هویج بده 

کلا آب هویج چون ویتامین آ داره، برای اسپرم عالیه 

لی لا جون آب میوه طبیعی هم فراموشتون نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی برام دعا کنین، اگر سرکلاژ نبودم، کمتر نگرانی داشتم، ولی الانم میگم توکل به خدا، ایشالا که دهانه ...

دیگه نگران هیچی نباش خدایی ک تواین ۸ماه ازخودت و نی نیت محافظت کرده بعداینم پشت و پناهته انشالله زایمان راحتی خواهی داشت راستی تهرانی؟کدوم  بیمارستان میری؟لکه بینیم قهوه ایه کم شده روزی یه نوار بهداشتی میذارم تازه اونم زیاد پر نمیشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ببین اسمت رو گذاشتی عروس، اینا رو میپرسی حس مادرشوهریم گل میکنه 🤣🤣🤣  بیام با ماهیتابه آنا ی ...

🙈🙈🙈🙈🙈🙈

وایی زینبی جون نمیدونی چه روزای سختی میگذرونم

از قبح ده بار به شوهرم گفتم بریم نریم بریم نریم

اخر فعلا نرفتم

🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دیگه نگران هیچی نباش خدایی ک تواین ۸ماه ازخودت و نی نیت محافظت کرده بعداینم پشت و پناهته انشالله زای ...

آره گلم تهرانم

رسالت پیش همون مشایخی میرم واسه زایمان اگر خدا بخواد

ان شاالله شما هم به سلامتی به این روزا برسی

🙈🙈🙈🙈🙈🙈 وایی زینبی جون نمیدونی چه روزای سختی میگذرونم از قبح ده بار به شوهرم گفتم بریم نریم ب ...

عزیزمی کامل میدونم، اصلا بذار بهت بگم تا آخرش استرس هست فقط مدلش عوض میشه باید کنترل کنی

بسپار به خدا ما هیچ کاره ایم... 

آهان متوجه شدم اگر سابقه پرولاکتین بالا داری خیلی مراقب باش  یادمه زمان صبح خودم دوسین میخورد ...

زینب جون پرولاکتین بالا منع دوسین داره فقط یا کلا سیاهدانه؟ ممنون از پست جامعت. سیوش کردم   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزمی کامل میدونم، اصلا بذار بهت بگم تا آخرش استرس هست فقط مدلش عوض میشه باید کنترل کنی بسپار به خ ...

ممنونم عزیزم

درسته ایشالهله که هر چی بهترینه و خیر برای هممون

خیلی هم عالی  دائم بهمون خبر بدی ها خواهری

سلام زینب جون، بهترین زمان برا هیسترو کی هست؟ روز چندم سیکل خوبه، و اینکه من یه هفته قبل از انتقالم ضخامت رحمم 7 و نیم بود، پی آر پی برا من میتونه موثر باشه؟ میخوام به دکترم پیشنهاد بدم، ایشالا انتقال بعدیم یه کاری کنه

زینب جون خوبی؟چیزی نمونده ها برای شماهم بسلامتی  گل پسرت بغل بگیری ان شا الله

ساناز جان بهم نخندی یادم نیست جواب دادم یا نه🙈🙈🙈🙈

آره گلم به طرز عجیبی این روزهای آخر تند تند داره میگذره، دلم تنگ میشه خداییش واسه این روزا 

دعا کن همه چی خوب پیش بره، ان شاء الله شما هم زایمان عالی داشته باشی

ساناز جان بهم نخندی یادم نیست جواب دادم یا نه🙈🙈🙈🙈 آره گلم به طرز عجیبی این روزهای آخر تند تند د ...

زینبی جون ایشالله ی زایمان راحت و‌عالی داری گلم

نی نی اومد مارو فراموش نکنیا

تو مرحم دل مایی

😘

زینب جون پرولاکتین بالا منع دوسین داره فقط یا کلا سیاهدانه؟ ممنون از پست جامعت. سیوش کردم   &n ...

کلا سیاهدانه 

ماده اصلی دوسین هم همون سیاهدانه و عسل هست، عسل که مشکلی نداره میمونه همون جزء دوم

البته یه دوسین سبز هم داریم که در موردش اطلاعی ندارم ولی خیلی خوشمزه تر از این نوع معمولی هست