2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
قبل از انتقال باید سه بار سونو بشیم حتما؟ امکان هست که بعد از دوبار سونو روز انتقال مشخص کنن؟☹☹

عزیزم بعد از پایان ال دی من 4 بار سونو شدم🥴🥴🥴، البته ضخامتم دیر بالا رفت، دیر هم پریود اومد

وگرنه اگر نرمال بودم همون دوبار کافی بود

عوضش من امروز معاینه شدم دهانه رحمم شل شده دکترمم گفت لگنت خیلی خوبه برای طبیعی خدا خودش به دادم برس ...

چند هفته ای؟ دکتر معاینت کرد؟ یا سونو شدی؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من تهوعم از دیشب قطع شده دوشنبه سونو بودم یه سونو فردا برم نگران شدم 😪😪😪😪😪 ...

ببین اسمت رو گذاشتی عروس، اینا رو میپرسی حس مادرشوهریم گل میکنه 🤣🤣🤣 

بیام با ماهیتابه آنا یا خودت توبه میکنی؟ 😈😈😈😈

سلام دوستان ❤️ من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم الان خدارا هزار ...

عزیزم مشکل همسر منم مورفو یک ودی اف ای ۳۶هست که شد ۲۷فعلا ....دکتر پیشنهاد اهدایی داد ....من تاپیک شما که ۱۲۵صفحه هست درمورد dfiرو دنبال کردم ...اونجا خیلیا بعلت دی اف ای باردار نشده بودن یاسقط داشتن خیلی نگران شدم من ....الان متوجه شدم باردار هستید خوشحال شدم ...شما با ااسپرم همسرتون باردار شدید یا اهدایی؟

ببخشید این سوالو میپرسم چون دیده بودم خیلی نگران بودید تو تاپیکهای قبلی اینو میپرسم .واینکه همسرخودم مشکل دی اف ای دارن ...دکترا به شما به علت دی اف ای بالا پیشنهاد اهدایی ندادن؟

ببخشید بازم عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشبد   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
آخیییی عزیزم😯

عزیزم ضرر بیهوشی چیه؟

ضرر اسپایناد از کمر به پایین چیه؟ برای سزاربن

بچه من بریچ و نچرخیده

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
جونت سلامت مامان آینده💓💓💓💓

زینب جون معجون عسل و سیاهدانه یا همون دوسین روزی چقد مصرف شه؟ منعیاتش رو بهم قبلا گفتی.فقط نمیدونم چقد بخورم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باید بریم یه دستگاه سونو گرافی بخریم بزاریم تو خونه🤣 من لکه بینیم قطع شده میگم نکنه رشدش متوقف شده ...

ببین بچه از اون تو به حرف میاد، میگه تو رو خدا راحتم بذارین🤣🤣🤣🤣 بعدا میام بیرون جواب این همه استرسی که بهم دادین رو تلافی میکنم

واسه سونو هم میگه این قدر من لختی رو دید نزنین🙈🙈🙈🙈

گونال روزی ۳۰۰ واحد.فقط برام گونال نوشت با دوز بالا. دکتر طاهری پناه.ذخیره ام هم ۱/۸ هست عزیزم

ذخیرتون که بد نیست،پ با این حساب فکر کنم برای من روزی ۴۵۰ واحد تجویز کنن،البته اگر بخوان گونال بدن،طاهری پناه رویانه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زو ...

زی زی جون حالت خوبه؟ بیا از خودت خبر بده

گلم یه وقت هم اگر گفتن داره زود میاد نترسی الان ریه ها و اینا تا حد خیلی عالی تکمیل شده هیچ جای نگرانی نیست 

ولی ان شاالله به موقع میاد، اصلا نگران نباش عزیزم 

والا منم دو بار iui کیست آندومتریوما در آوردم مازین جون هم بعد از پانکچر اول  هیچ ربطی هم به ...

ممنون بابت توضیحاتت😙😙😙

بله عزیزم من پارسال هم لاپارا شدم هم کورتاژ تشخیصی خداروشکر مشکلی جز بسته بودن لوله هام نداشتم، دیگه حالا نمیدونم این کیست از کجا اومده، موقع پانکچر 27تا تخمک ازم گرفتن فکر کنم این یه دونه جا مونده😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین بچه از اون تو به حرف میاد، میگه تو رو خدا راحتم بذارین🤣🤣🤣🤣 بعدا میام بیرون جواب این همه است ...

زینب جون علت داغ شدن کف دست چیه؟من خیلی کف دست هام داغ میشه،ممکنه به خاطر اف اس اچ بالا باشه؟و ی سوال دیگه اینکه کسایی که ذخیرشون کمه تا کی فرصت بارداری دارن،منظورم این تا کی رحمشون آماده پذیرش جنین هست؟اگر بعدها بخوان از اهدایی استفاده کنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها این که ما میکرو کردیم دلیلی میشه که سزارین کنیم؟  اخه من فقط سزارین میخوام الانم که سخت ...

عزیزم از لحاظ علمی دلیل نمیشه ولی اغلب قبول می کنن چون سیف ترین راه برای بچه، همون سزارین هست

زینب جون معجون عسل و سیاهدانه یا همون دوسین روزی چقد مصرف شه؟ منعیاتش رو بهم قبلا گفتی.فقط نمیدونم چ ...

گلم اگر گونال شروع کردی نخور، همون عسل کافیه😉😉😉

نهایت ژل رویال طبیعی بخر صبح ها خودت و همسرت بخورید

آفرین سیمایی، درود بر تو👏👏👏👏👏 کلی شاد شدم پستت رو دیدم🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوبی ممنونم مرسی ک جویای حالمی زینب جانم بسلامتی کم مونده تا بغل کردن فندقت انشالله بسلامتی بغلش کنی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو