2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
اصلا انگار تو شوک بودم.زبونم بسته شده بود.خیلی خیلی استرس داشتم و ناراحت بودم.فقط خدا خدا میکردم همی ...

تو اون زمان بهترین کارو انجام دادید که تمرکزتونو تو موارد دیگه نداشتید آن شالله مادرید عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مثبت شده. چی به نظرتان بخورم. بتام 621شد لازم فردا تکرار کنم. علامت خارج از رحمی نباشه؟

عزیزم حتما باید یه سونو بدی که خدایی نکرده خارج رحمی نباشه،من یه هفته بعد از آزمایش دومم رفتم پیش دکتر برا سونوی اولیه

الان تقريبا 40 روز هست که اوابوست فرتيل ايد و کيوتن مصرف ميکنم با فوليک اسيد 5 . اين دکتر نصر کلا م ...

عزیزم به نظرم دکتر نصر به درد کسانی که ذخیره پایین دارند نمیخوره.

من ذخیره تخمدانم ۱/۵بود سه بارم تا الان توی شهر خودم تخمک گیری شدم ولی بی فایده بود و فقط یدونه جنین برام تشکیل شد.همون اول که رفتم پیش نصر گفت برو ۶ ماه طبیعی اقدام کن اگر نشد تخمک اهدایی.بعد با شوهرم بهش گفتیم ما تخمک اهدایی نمیخوایم دید شوهرم خیلی اصرار می کنه میخواست بهش ثابت کنه که درست می گه گفت حالا خانومتونو سونو می کنم تا رزرو تخمدانشو نو ببینید به شوهرمم گفت به صفحه ی مانیتور نگاه کنه بعد شروع کرد به شمردن فولیکولای ریزم به عدد ۷ که رسید گفت خوب حالا دیگه ورق برگشت بعد به پرستارش گفت برام داروهای ای وی افو بنویسه. شوهرم گفت این کسی که بدون بررسی نظر میده به درد ما نمیخوره منم دیگه پیشش نرفتم

نصر به اکثر کسانی که ذخیره پایین دارند پیشنهاد اهدایی می ده

@مرضی۹۶ مرضیه جان میشه آزمایش همسرم را ببین لطفا بگو وضعیت چقدر بده شکه شدم چون پارسال ...

عزيزم مرکز نازایی انجام دادی یا آزمایشگاه عادی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانومایی که اورژانسی شدین و زودتر از تاریختون زایمان کردین؛علائمتون چی بود؟من یکی دوروزه درد پریودی ...

عزيزم ورم دست و پا و تهوع رو باید بری بیمارستان بررسی کنن، حتماً باید چک بشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آره مرضی جان دوتا مونده هنوز. وای همسرم باز میگفت امروز سرناهار به دلم افتاده این دوتای آخری برامون ...

آخی عزیزم 😁😁😁

خوب تو که اینهمه سختی کشیدی، این دوتای آخر رو هم بزار، خیالمون راحت بشه، خدا رو چه دیدی شاید..... 

بچه ها کسی میدونه بعد انتقال من میتونم غذایی که مثلا ۲ روز پیش درست کردم رو بخورم؟

بهتره غذای مونده و کنسروی نخوری