2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
دوستم خوشحالم دلیل عدم لانه گزینی ات مشخص شد ایشالله این بار با مصرف دارو کنترل میشه و حتما مامان می ...

قربونت عزیزم خیلی ممنونم لطف داری ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید ، نوبت گرفتم که به دکتر آزمایشاتو نشون بدم ببینم ایشون نظرشون چیه ، التماس دعای فراوان 

فدای سرت خواهر قسمت این بوده

نگو اینطوری عزیزدلم 

آخه چه دلیلی داشته این همه منفی

من خیلی تو این چند روز مطالعه کردم اصولا میگن 

یا جنین ظاهرش خوبه ولی از داخل مشکل ژنیتیکی داره که باید پی جی دی بشه از لحاظ ژنیتیکی بررسی بشه البته قبلش مادر پدر باید آزمایش بدن مشخص شه اختلال کروموزومی ندارن 

یا رحم یه اختلالاتی داره که باید با هیسترو یا لاپرا بررسی و برطرف بشه 

یا مادر مشکل ایمنی داره و بدنش جنین رو به عنوان جسم خارجی پس میزنه مثله عملهای پیوند اعضا

یا از لوله های عفونی و هیدور ممکنه این اتفاق بیفته یا اندرومتریوز یا تخمدان پلی کیستیک که باید درمان بشن 

2تا کار کمکی هم میکنن خراش واسه لانه گزینی بهتر و پی آر پی یا تزریق لنفوسیت که بیشتر واسه کسایی که ضخامت شون خوب بالا نمیره انجام میدن

شما همه این بررسی ها و کارا رو انجام دادی؟ تهران هم اومدی یه مرکز یا پزشک خوب؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مرکز نرفتم دکترم فکر کنم اصلا از میکرو و داروهاش سر در نمیاره من همچنان دارم میزنم ضرر نداشته باش ...

من راستش دکتر میرم

بهم‌گفت از هفته بعد نزن 

مرکز اینا نرفتم کلا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من تیروبیدم ۵.۴ بود مثبت شدم عزیزم

چ جالب، به قول همه وقتی خدا نخواد نمیشه، سارامیس و یکی دیگه از بچه ها هم همینو گفتن. من موندم دنبال علت منفی شدن برم یا نه، ایشالا دفعه بعد بشه

چ جالب، به قول همه وقتی خدا نخواد نمیشه، سارامیس و یکی دیگه از بچه ها هم همینو گفتن. من موندم دنبال ...

ایشالله خیر عزیزم

اخه میگن تو هر دفعه ۴۰٪ احتمال مثبت شدنه 

ایشالله مثبت میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ایشالله خیر عزیزم اخه میگن تو هر دفعه ۴۰٪ احتمال مثبت شدنه  ایشالله مثبت میشه

ممنون عزیزم، ایشالا، ان شاءالله که بسلامتی و خوبی این دورانو بگذرونی و بچه هاتو بغل بگیری

فدات خواهری باز هم نشد.قطعا قسمت نبود فدای سرتون.بلاخره خدا ی روزی بهم معجزشو نشون میده

ثمین جون خواهری دو روزه پیامتو دیدم ولی نمیدونم چی بگم از دستم جز دعا کاری برنمیاد حتما خدا ی شادی و معجزه خاص برات درنظر داره که حتما خیلی زود تو زندگیت میبینیش

خدا جونم شکرت...
ایشالله خیر عزیزم اخه میگن تو هر دفعه ۴۰٪ احتمال مثبت شدنه  ایشالله مثبت میشه

من فکر کنم میگن بین 20 تا 40 درصد چون بین 60 تا 80 درصد احتمال داره یه مشکلی وجود داشته باشه حالا یا از بدن مادر یا از جنین

البته شاید اشتباه میکنم ولی احساس میکنم جنینی که تشکیل شده باید به حیاتش در بدن مادر ادامه بده اگر مشکلی نباشه پس حتما یه مشکلی هست

سلام‌عزیزم‌دفع پروتئین اصلا خوب نیست جونه مادر اول و بچه در خطره من سر دخترم‌مشکوک بودم که دکتر ۴۸ س ...

مامان ماهک شما چه علامتی داشتی که دکترت مشکوک شد من نه ورم دارم نه فشار خون بالا 

خدا جونم شکرت...