2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046363 بازدید | 684509 پست
ابان خوبه واسه زایمان؟  خیلی قدیمیه اسانسورش خرابه اون هفته اورژانسی رفتم سونو با ویلچر اسان ...

عزیزم ولی منم تازه رفتم سالم بود

شاید شما رو چون بارداری با ویلچر جابجا کردن.

بیمارستانا که هیچوقت خراب نمیشه اونم شخصی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شدنی هست ولی چرا این قدر نگرانی؟ مگه سابقه عدم رشد فولی داری؟  فکر کنم منم اولین سونو رو ...

ممنون زینب جون نه کلا بار اوله نیخوام وارد سیکل بشم حتی آی یو آی هم نکردم 

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم می خوام بدونم بخیه زدنش چطور مثلا  زود سرپا میشم بعد عمل باهاش  نیکان هم عمل ...

راستش بخاطر مشکل تکمیلی با بیمارستان آبان دیگه حرف ب دستمزد و این چیزا نرسید و من یکماه قبل از زایمان دکتر زایمانمو مشخص کردم البته بخاطر داروها زیر نطر طرازی هم بودم چون تا اون اواخر هپارین رو همچنان داشتم 

ولی از خط بخیه طرازی شنیدم خانوما تعریف میکردن 

البته میدونم بیمارستان نیکان رنج هزینه هاش بالاست 

و البته ب من هم دور بود 

ولی خب برای من  کلا کار ب انتخاب ابن دو بیمارستان نرسید 

آره پریناتولوژیست به من گفت شبی یدونه شیاف هم واست زیاده. قرص آهن هم لازم نداری فقط  pregmom &n ...

عزیز این قرص آخر یعنی کلسیوم و آهن و امگا با هم هستش یا جدا جدا بهتون داده ‌‌؟؟؟ 

اگه همش اسم ی قرصه ک کلسیوم و آهن با هم جذب نمیشن؟؟؟ 

سینافکت و برای چی میدن؟

یه چیزی شبیه همون واریپوتیل هست که برا شما تجویز شده.اما واریپوتیل فکر کنم دوزش بیشتره.

سینا فکت طبق اون چیزی که تو بروشورش نوشته برا مهار گنادوتروپین ها و مهار تولید استرئید ها توسط تخمدان میشه .به عبارت دیگه تخمدان رو غیرفعال و کنترل میکنه فکر کنم 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
هرچند منم تازه آزمایش دادم پلاکتم پائین اومده بود.به دکتره نشون دادم چیزی نگفت.حالا من پروتئینوری ند ...

خدا خودش کمک کنه ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم من بخاطر در پریودی و سفت شدنای بچم رفتم بیمارستان ان اس تی مشکل نداشت گفتن برو ی آزمایش بده شاید عفونت داری که از توش اینا پیدا شد

خدا جونم شکرت...
منم الان تحت نظر دو تا دکتر هستم، دومی گفت احتیاط بتامتازون بزنم، ولی چون میخوام بانک سلولی بندناف ف ...

یعنی اگه کسی خواست خون بند ناف رو ذخیره کنه نباید آمپول بتا بزنه؟

آخه خوزستان قرص dheaگیر نمیاد تمام داروخانه های اهواز وگشتم

ای کاش میرفتین بهبهان هم میگشتین.من برا پانکچرم اوابوست میخواستم کل داروخونه های اهواز گشتم نبود بهبهان پیدا کردم