2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست
سلام دوستان کسی پیش دکتر بیتک طرازی زایمان کرده؟سزارین؟

عزیزم سزارین طرازی ک خیلی خوبه نگران نباش 

متاسفانه بیمه من بیمارستان آبان رو قرارداد نداشت 

وگرنه قرار بود با طرازی زایمانم باشه 

عزیزم خونریزی قهوه ایی هیچ عیبی نداره منم دارم امروز دکتر بودم گفتم طبیعی بخاظر هماتون استراحت کن ...

اره میدونم قهوه ای باز خطرش کمتره اما بازم یه احساسایی دارم میدونی میترسم قلب بچه متوقف بشه راستی تهوعت در چ حده؟ من در حدی ام ک اگه اندانسترون نباشه نمیتونم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم خداروشکر الهی به سلامتی بیاد بغلت

عزیزم متأسفم بابت آزمایشتون.

شما پی‌ار‌پی رو قبل از انتقال امتحان کردین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره میدونم قهوه ای باز خطرش کمتره اما بازم یه احساسایی دارم میدونی میترسم قلب بچه متوقف بشه راستی ته ...

مم تهوعم هی کم وزیاد میشه راستش ولی دمیترون میخورم من

نه این همون هماتوم به قلب بچه کار نداره عزیزم

نگران نباش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم سزارین طرازی ک خیلی خوبه نگران نباش  متاسفانه بیمه من بیمارستان آبان رو قرارداد نداشت&nb ...

ابان خوبه واسه زایمان؟ 

خیلی قدیمیه

اسانسورش خرابه

اون هفته اورژانسی رفتم سونو با ویلچر اسانسور کار نمیکرد

دکتر منم ابان ولی واسه زایمان مجبورم عوض کنم

بیمارستان ابان دوست ندارم

اره میدونم قهوه ای باز خطرش کمتره اما بازم یه احساسایی دارم میدونی میترسم قلب بچه متوقف بشه راستی ته ...

نگران نباشین. من لک قهوه‌ایی رو تا هفته ۱۰ هرازگاهی داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ابان خوبه واسه زایمان؟  خیلی قدیمیه اسانسورش خرابه اون هفته اورژانسی رفتم سونو با ویلچر اسان ...

اره قبول دارم قدیمیه 

ولی چ میشه کرد

خب خیلیا زایمان کردن اونجا 

در کل راصی بودن

منم ماه آخر مجبور شدم بخاطر بیمه و نبود قرارداد بیخیال آبان و دکتر طرازی بشم واسه زایمان 

ب خود دکتر ک گفتم خیلی خوب برخورد کرد گفتم احتمالا ناراحت بشه ک خداروشکر اینجوری نشد 

اره قبول دارم قدیمیه  ولی چ میشه کرد خب خیلیا زایمان کردن اونجا  در کل راصی بودن من ...

ااا راضی بودن؟ 

من همیشه فکر کردم کسی نمیره اونجا زایمان

خداروشکر دکتر فهمیده ایی

عزیزم متأسفم بابت آزمایشتون. شما پی‌ار‌پی رو قبل از انتقال امتحان کردین؟

اینبار هر چی فکر کنی امتحان کردم تا 10جلسه طب سوزنی و سرم ای وی آی جی و سلکسان و همه چی

چیزی که نباید بشه نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سزارین طرازی ک خیلی خوبه نگران نباش  متاسفانه بیمه من بیمارستان آبان رو قرارداد نداشت&nb ...

عزیزم می خوام بدونم بخیه زدنش چطور مثلا 

زود سرپا میشم بعد عمل باهاش 

نیکان هم عمل می کنه دکتر ولی دو میلیون جدا می گیره 

ابان این دو میلیون نمی گیره

کسی می دونه سزارین نیکان چقدر ؟

ابان خوبه واسه زایمان؟  خیلی قدیمیه اسانسورش خرابه اون هفته اورژانسی رفتم سونو با ویلچر اسان ...

من ابان دکتر طرازی عمل های مربوط ب انتقال و پانکچر و هیسترو انجام داد راضی بودم از هم پرسنل هم اسانسورش اون موقع سالم بود 

ااا راضی بودن؟  من همیشه فکر کردم کسی نمیره اونجا زایمان خداروشکر دکتر فهمیده ایی

آره والا آنا جون خیلی دقیق و ریز بینه نسبت به همه چیز 

ک راصی بود 

تمام پانکچر ها و انتقال ها ک اونجاست 

آره والا آنا جون خیلی دقیق و ریز بینه نسبت به همه چیز   ک راصی بود  تمام پانکچر ها ...

ااا

من خودم پانکچر و‌انتقالم اونجا بود

دو سه بار اورژانسی رفتم سونو

ولی زایمانو شک دارم