2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست

فعلا ۷ ۸ قطره خون روشن دیدم.چقد طول میکشه تا پریودم کامل بیاد؟ دو تا بلاست فقط دارم این هفته با عارفی و رزاقی برم ویزیت شم ببینم علت این انتقال عجیبم چی بوده☹

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آخ گفتی از الان منتظره آزمایشو ببرم دکتر نشون بدم نتیجه شو بهش بگم بعد از دکتر خیلی باید رو جمله بند ...

آره خوب میکنی

مثلا بگو این بار میخوان این جوری امتحان کنن برام و این جوری میگن شانس بارداری بالا میره

فقط گلم اگر خواستی پیش نصر بری خودت جداگانه دستورات متخصص خون رو اجرا کن، چون نصر اعتقادی به این آزمایش ها نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@samin   خداصبرت بده تنها چیزی که میتونم بگم خدایش خیلی سخته زحمت بکشی درد بکشی بعدم ..... راضی به رضاش ایشالله خودش برات معجزه کنه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام زینب جان خوبی عزیزم نی نی مون خوبه خداروشکر عزیزم DFI حدود 25 نیاز به درمان داره؟ 

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه

والا 25 عدد بدی نیست، ولی خوب هم نیست 

اما شما برای همسرت حسابی پیاز داغشو زیاد کن بگو وای این باید زیر 15 باشه و.... 😊😊😊😊

بگو باید مکمل بخوره، خنک نگه داره، شلوار جین تنگ نپوشه و... 

تارا جان زینبی اینجوری طول میکشه تا جوابت رو بده، باید صداش کنی، ولی میتونم بگم دی اف آی همسر خودش ف ...

مرضی جان آخه من سقط داشتم میگند یکی از علتهای سقط DFI بالاست هرچند که بعضی دکترا اصلا اعتقادی به DFI ندارند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره خوب میکنی مثلا بگو این بار میخوان این جوری امتحان کنن برام و این جوری میگن شانس بارداری بالا می ...

ممنونم عزیزم نه پیش نصر نمیخوام برم بازم میخوام رویان ادامه بدم ، حالا چند تا پیگیری دیگه هم دارم که باید انجام بدم

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه والا 25 عدد بدی نیست، ولی خوب هم نیست  اما شما برای همسرت حسا ...

اسپرمهای متحرکش که نسبت به پارسال دقیقا نصف شده مورفولوژی هم از 2.5 درصد شده 2 درصد ولی تعدادش تغییر چندانی نکرده

یعنی هرچی میگردم یک چیزی پیدا کنم که مجبور بشه بیشتر همکاری کنه نمیشه که نمیشه 

جدیدا هم که گیر داده تو این مملکت بچه میخاییم چکار ولی مگه میشه آخه بالاخره یکدونه اش که لازمه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم  منفی شدم باز

ثمین جان به خدا نمیدونم چی بگم، خیلی برات ناراحتم

فحشم بدی حق داری، آخه هیچ وقت جای تو نبودم، منو بزنی حق داری واقعا نمیدونم اصلا چیزی باید بگم، نگم

ببخش خواهری که جز هم دردی اونم نه در حد قابل قبول ازم برنمیاد😭😭😭😭😭

دوستان من ذخيرم پايين هست دنبال مكمل هستم اووبوست موجود نيست ميشه مكمل يا داروي مناسب شرايطم معرف ...

سلام. بهت درخواست دوستی دادم، قبول کن. من یه سری دارو دارم. نمیدونم اووبوست هم هست یا نه. شب برم خونه نگاه میکنم. ولی اگه تهرانی، ادرست رو بده بفرستم برات. یه مدل مردونه دارم یه مدل زنونه. تاریخش دو سه هفته مونده. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین