2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست
بله رفتم پارس.جمعه ۱۱ صبح ۱۱۳ بود.یکشنبه ۶صبح رفتم ۹۹.۷ شده بود😣😣😣 دیگه میخوام کله مو بکوبم تو دی ...

درست گفته عزیزم، میدونم تو برزخی ولی باید حتما یک بار دیگه تکرار بشه، شاید امیدی بود، شاید هم مشکلات دیگه رو میخواد بررسی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست گفته عزیزم، میدونم تو برزخی ولی باید حتما یک بار دیگه تکرار بشه، شاید امیدی بود، شاید هم مشکلات ...

☹☹☹ یه هفته س درگیر بتام.خدا کنه زود تکلیفم روشن شه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
می تونی بگین دقیقا کدوم فاکتورهات مشکل داشت تو ازمایش؟

برم خونه میگم عزیزم بله

خودم مدیدم دیروز همسرم ازمایشو برد پیش دکتر 

امروزم خودم میرم

فکر کنم سی دی‌مارکرا

باز نگاه میکنم میگم حتمن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

وای خداروشکر،من الان تونستم بیام نی نی سایت،اصلاسایت بالانمیومدبرام،دلم ترکید،ثمین جون بتات چنده خواهر؟همش توفکرت بودم این چنروز

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برم خونه میگم عزیزم بله خودم مدیدم دیروز همسرم ازمایشو برد پیش دکتر  امروزم خودم میرم فکر کن ...

احتمال زیاد فاکتورهای انعقادیت مشکل داشته ( ازمایش ژنتیک)

لطفا رفتی خونه منو ریپلای کن

سلام، چقد خوب که درست شد، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، منم روز 16 آزمایش دادم مشکوک بود، یعنی بتام 22 بود☹️، دیروزو امروزم بی بی چک گذاشتم منفی بود، عصری جواب تکرار آزمایشمو میگیرم، خیلی از دوستان منفی شدن، منم مثل بقیه، یه جوری شدم، ناراحت شدم، ولی تو این چند وقت حجم ناراحتیا اونقد زیاد بود که دیگه نتونستم برا این مشکل خودم و منفی شدنم زار زار گریه کنم.

سوالت رو پیدا کردم، الان جواب میدم

سلام زینب جون، خوبی گلم، متاسفانه منم روز 16 آز دادم منفی بود، دیروز و امروزم قبل از تکرار آزمایشم بی بی چکام منفی بودن، آز رو که بردم دکتر، گفت باید یه جای دیگه آز بدی، نمیدونم دلیلشون چی بوده که این حرفو زدن، بتام 22 بود دو روز پیش، عصری آزمایشو میگیرم ببینم چی میشه.