2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ممنون گلم از احوال پرسیت خودت چطوری چیکارا میکنی؟؟

اکرمی خوبی احوالت روبه راه شدی؟!؟!

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آره واقعا منم یبار با دارو طبیعی باردار شدم بی بیم پس از مدتها مثبت شده بود خیلی خوشحال بو ...

عزیزم کی متوجه شدید که خارج رحمی هست؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی متوجه شدید که خارج رحمی هست؟

قضیه مال سه ساله پیشه من علائم بخصوصی نداشتم هفته چهار رفتم دکتر گفت هنوز بتات بالا نیست که نشون بده ساکو برو یه دو هفته دیگه بیا منم رفتم خونه پس از چند روز دیدم لکه خیلی کم دیدم بتامم نرمال بالا می رفت دکتر می گفت بتات نرماله و اینکه بعضی اوقات موقع بلند شدن از جام زور سنگینی داشتم سمت پهلو یکمیم حالت پریود که رفتم پیش دکتر بهش گفتم که لکه بینی دارم شک کرد به خارج رحم چون بتام بالا بود ساکو نمی دید که خلاصه چند جا رفتم سونو که یجا تویه لوله دیدن ولاپاراسکوپی کردم که دکتر گفت دیگه لولت به درد نمی خوره ولی برنداشت همونطوری گذاشت و چون لولم عفونت کرده بود امسال تابستون دوباره لاپاراسکوپی کردم لولمو بستم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من کورتون درمانی شدم یکی از عوارضش بالا رفتن فشار مایع داخل سر هستش ..که هونجا متوجه شدن که بالا رفت ...

اها متوجه شدم، امیدوارم‌ بقیه راه رو‌ به سلامتی طی کنی و‌نتیجه دلخواهت رو بگیری🌺🌺💖💖

سلام عزیزم میگذره روزگار. دعا کنید منتظر معجزه ام.

ایشالله خداجوری برات معجزه کنه که همه غصه هات فراموشت بشه 🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹