2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046666 بازدید | 684535 پست
عزیزم عالیه حتما ۲روز بعد تکرار کن همونجا🌷🌷🌷🌷🌷

تکرار بود ولی جای دیگه رفتم.۸۲ بود تو دوبار تکرار تکون نخورد.رفتم یه آزمایشگاه معتبر.۱۱۴ شده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
تکرار بود ولی جای دیگه رفتم.۸۲ بود تو دوبار تکرار تکون نخورد.رفتم یه آزمایشگاه معتبر.۱۱۴ شده

خدا رو شکر پس خطای آزمایشگاهی بوده اگر خواستی باز تکرار کنی همین آزمایشگاه معتبر بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی جدی میگی عزیزم؟الهی شکر انشالله سالم بغلش بگیری عزیزم جنین فرش انتقال دادی یا فریز.مشکلتون چی ب ...

جنین فریز ۳ روزه دو تا داشتم که انتقال داد مشکلم هم دقیق نمیدونم ولی سنم دیگه داشت میرفت بالا و ذخیره تخمدانم هم ۰/۷ بود و یکسال از اقدام کذشته بود خودم عجله داشتم وقتی دکترم پیشنهاد میکرو داد قبول کردم 

خانم ها چن روز بعد قطع داروهای انتقال پریود میشی ؟من بتا روز۱۳انتقال منفی بود امروز۱۵ام هتوز پریودتش ...

چه زود  قطع کردی دکتر بهت گفت

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
نه خودم چون واقعا امید نداشتم....

منم امروز منفی بود بی بی چکم اصلا امیدی ندارم ولی بهتر نیست از دکتر بپرسی مگه برا انتقال بعدیت نمیخوای مشاوره بگیری 

جنین ندارم😣کلا می خوام ول کنم توان ندارم دیگه ...

مگه چند بار میکرو کردی چند سالته ؟؟

منم این فکرا همیشه به سرم میزنه میگم نکنه دارم اصرار بیجا میکنم ولی میترسم چند سال دیگه خودمو سرزنش کنم چرا همه تلاشمو نکردم 

خدا رو شکر پس خطای آزمایشگاهی بوده اگر خواستی باز تکرار کنی همین آزمایشگاه معتبر بده 

تکرار کنم باز میشه ۴بار🙄 به نظرت تکرار کنم؟ چون پارس رفتم خیلی معتبره

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خانم ها چن روز بعد قطع داروهای انتقال پریود میشی ؟من بتا روز۱۳انتقال منفی بود امروز۱۵ام هتوز پریودتش ...

چرا قطع کردی تا ۱۹ روز جا داره صبر کنی عزیزم

مگه چند بار میکرو کردی چند سالته ؟؟ منم این فکرا همیشه به سرم میزنه میگم نکنه دارم اصرار بیجا میکنم ...

عزیزم من سنم ۳۳....اما مشکلات زیاد دارم بعلت بیماریهای دیگه ای که دارم نمی تونم این همه دارو مصرف کنم و گرنه میکرو اولین بارم بود اما ای یو ای چن بار ...بارداری پوچ ...و خلاصه خیلی کشیدم اما تو ناامید نشو خدا دلتو شاد می کنه