2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
خب شما تخمک واست تشکیل شده که زیادم بوده پس علت جنین نشدنش داروهات نبوده حتما

نه کلا  هر دوبار روز دهم رفتم سونو بار اول اندازه تخمکام ۲۲ و ۲۰ بودند که فکر کنم ترکیدند تا دو روز بعدش ولی بار دوم ۱۴ بودند اغلبشون

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
یبوست که هستم شدید شربت گرفتم هنوز ازش نخوردم ازبس بد دارو هستم. نه چیزی بهم نگفت ولی خانومی که دست ...

علايم هايپري داري شربتتو بخور روغن زيتون الو 

اب انجير اب فراوودن بخور خوب ميشي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم چشم میگم بهم گفتن تادوهفته نزدیکی نداشته باشم یعنی واقعا دوهفته باید صبر کنم؟اخه شوهر بد ...

آره حتما میدونی من خیلی دلم تنگ شده بود دو روز بعدش یکم شیطونی کردم هیچکاری نکرده از درد شکم جیغ میکشیدم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
مورفولوژیش مگه چقدره ما هر دوتا ضعیف بودیم یازده تا تخمک گرفتن چندتا جنین تشکیل شد نمی دونم ولی ...

دو درصد هستش مورفولوژیش 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
آره حتما میدونی من خیلی دلم تنگ شده بود دو روز بعدش یکم شیطونی کردم هیچکاری نکرده از درد شکم جیغ میک ...

اخی عزیزم  حالا تایکهفته صبر میکنم که بهتر بشه دردم اخه قبل تخمک کشی هم کلی وقت نزدیکی نداشتیم هرچی باشع مرده گناهه بخواد اینجوری بمونه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
نه کلا  هر دوبار روز دهم رفتم سونو بار اول اندازه تخمکام ۲۲ و ۲۰ بودند که فکر کنم ترکیدند تا دو ...

اهان درسته 

دو درصد هستش مورفولوژیش  

نگران نباش تخمکات ماشاالله زیاده با دو درصدم میتونن کلی اسپرم خوب پیدا کنن که انشاالله جنینای خوب براتون تشکیل میشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یعنی به علت واریکوسل آزواسپرم بود یا منظورتون اینه که اسپرم تعدادش خوب بود ولی شکل وتحرکش بد بود؟یا ...

نه کلا اسپرم نداشت صفر بود از بافت بیضه اسپرم برداشتن ..حالا نمیدونم بخاطر واریکوسل شده یا نه ..ولی آزمایشش صفر بود ..انشاءالله شما هم خیلی زود مامان بشی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نگران نباش تخمکات ماشاالله زیاده با دو درصدم میتونن کلی اسپرم خوب پیدا کنن که انشاالله جنینای خوب بر ...

انشالله پناه برخدا خودش فقط کمکمون کنه

الهام جون بیا تهران،بعد چهار بار دیگه ریسک نکن.قدمت سر چشمام،اومدی بیا پیش خودم ❤❤😍😍

الهی قربونت برم من بهار جون ..چقدر لطف داری فدات شم عزیز دلمی ..قربونت چشمات ..😘😘😘😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام دوستان من این ماه میخوام اگ خدا بخواد انتقال بدم اولین باره مه وبی تجربه هستم دکترم گفته اول تا سوم پریودی برم مطب فردا دوم پریودیمه نوبت دارم میخواستم بدونم فردابرم فقط بهم دارو میدن سونو میکنن در کل چ اقداماتی انجام میدن؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
دیگه منفی فکر نکن عزیزم قراره به سلامتی بدنیا بیاریش دلت قرص

عزیزم استرادیول من الان دیدم تموم شده ۱۲روز انتقال میگذره حالا فردا بخرم و ادامه بدم یا همین تعداد که نوشتن کافی بوده ؟گیج شدم