2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست
تا ازمایش فکرت رو آزاد کن و منفی فکر نکن.من تا خواستم جواب رو بگیرم نزدیک بود پس بیفتم. ممکنه بتا پا ...

ان شاالله عزیزم دعام کن

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قند رو ميبره بالا تر و چاقي مياره  ،من اره اين دفه ميكرو كردم سرم زدم و انوكسا الان باردارم ...

اا عزیزم تبریک میگم انشالله بسلامتی و دل خوش...

چاقی رو که دارم تازه یکم آوردم پایین وزنمو...

میدونین میترسم اثر منفی داشته باشه ..نداره؟؟ مثلا یهو خودش باعث منفی شدن بشه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بچه ها منم فردا آزمایش دارم خیلی استرس دارم😢 ده بار گریه کردم خیلی کم ظرفیتم گریه عو شدم.کمردرد شدی ...

انشاءالله فردا خوش خبری عزیزم ..برای مثبت شدنتون آیت الکرسی خوندم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنونم عزيزم ،نه اصلا ربطي نداره كه بگي چون طرف سرم زد منفي شده نه 

پردنبزولون رو میگما یوقت اثر منفی بزهره رو انتقالم ...بقیه عوارضش برام مهم نیست...وگرنه سرم رو حتما میزنم ...

نمیدونم شوهرم چش شده یهو ..میگه دفعه آخره تلاش میکنیم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اا عزیزم تبریک میگم انشالله بسلامتی و دل خوش... چاقی رو که دارم تازه یکم آوردم پایین وزنمو... میدو ...

مكانيزم كاري با لانه گزيني نداره كه بخاد باعث منفي شدن بشه فقط به محض استفاده بدن ايمني رو در سطح تعادل نگه ميداره يني سطحي كه براي بدن لازمه مثلا به بچه هاي ايدزي ميدن كه ايمني خيلي پايينشون بياد تعادل به كسايي كه پيوند اعضا شدن ميدن كه ايمني يهو نره بالا بخاد عضو پس بزنه تو سقطم اثرش اينه فقط در حد متعادل نگه ميداره اما پردني ايمني رو كاهش ميده 

پردنبزولون رو میگما یوقت اثر منفی بزهره رو انتقالم ...بقیه عوارضش برام مهم نیست...وگرنه سرم رو حتما ...

نه اونم تاثيري نداره ايمني رو مياره پايين كه جنين رو پس نزنه بدن ميگن از يه ماه قبل هم بايد بخوره فرد  ،من راسيتش به خاطر تواررضش گفتم يه بار با سرم و انوكسا امتحان كنم

نه اونم تاثيري نداره ايمني رو مياره پايين كه جنين رو پس نزنه بدن ميگن از يه ماه قبل هم بايد بخوره فر ...

اره دکتر گفت یکماه قبا شروع کن یکهفته قبل از انتقال قطع کن .اگر مثبت شدی باز مثه قبل ادامه بده ....

اینقدر اذیت شدم که عوارضشو هم به جون میخرم 

ممنون عزیزم بابت پاسخگوییت ..انشالله شمام دردونه رو صحیح و سالم بغل بگیرین

سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

مبارک باشه سارا جون ..خدارو هزار مرتبه شکر ..انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیریشون بغلت ..بوی چند قلویی میاد😇😇😇

آره عزیزم واحتمالا بار آخر،بله بخاطر مورفولوژی والان تحرکم صفر شده

ای واتی

الهی عزیزم

من امروز یکی از دوستانم گفت برین دکتر سنتی

خیلی خوب جواب میگیرین گفتش

میخوای شما هم یه مشورتی بکن شاید به دردتون خورد

سلام بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم برای سونو وزنگیری و...  همه چی خوب بود بعدشم رفتم ی کم خرید کردم تا  ظهر وقتی اومدم خونه روی دستمال ی کم لک دیدم رفتم بیمارستان nstگرفتن گفتن مشکلی نیست الان میشینم واژنم درد میگیره چرا اینطوری شدم طول سرویکسم 34بود دهانه رحمم بسته بود

😢

خدا جونم شکرت...
فکر کنم نهایتا تا 15 بهمن بشه زود میگذره عزیزم، خدا کنه برای عید جوجه تو دلمون باشه😍

انشاءالله شادن جون عید ۹۹ با جوجه هایک توی دلت بری عید دیدنی همیشه تو فکرمی و برات دعا میکنم زودتر مامان شی..