2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
سلام میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک ...

عزیزم راستش قبول دارم چی میگی، ولی ریسک بزرگی میکنی، 

به گزینه ناشناس فکر کن و اینکه مرکز ها اغلب به خاطر مسائل حقوقی و ارث و میراث قبول نمی کنن

عزیزم اصلا این حرفو نزن همه ی آدما گناهکارن یکی کمتر یکی بیشتر هیچ کس معصوم نیست خدا خیلی خیلی مهرب ...

اخه من مشکلي نداشتم يهو مشکل دار شدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو سوم پریودی بخاطر خونریزی نازکه دیگه .بعد کم کم ضخیم میشه

هشت پريودم دادم گفت 3تا 4

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک ...

منظورت اينه برا اين که اي وي اف کنيد بهش بگيد دو هفته محرم شوهرت بشه ؟ چرا؟

سلام بچه ها متاسفانه آز منفی شد و  من داغون شدم کوله باری از غم نشست روی شونه هام به مامانمم ...

اصلا داروهات و قطع نکن عزیزم و ۲روز دیگه باز بتا بده

انشالله مثبت و بتات دیر بالا میره❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم من چي بگم كه بچه هاي سالمم رو تو ٢٤ هفته از دست دادم منم بگم چه خيريتي توش بوده دوست داشتم منف ...

وای عزیزم من خیلی ناراحت شما شدم، واقعا متاسفم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
آره گلم، یکی از دلایلش همینه

خداکمکم کنه خيلي ميترسم من هنوز اونقدر قوي نيستم که بخام مشکل دار بشم شوهرم بنده خدا مشکل داشت ميگفتم چون خودم سالمم انتقال اول ميگيرم ولي انگار داره شرايط بد ميشه

وای عزیزم من خیلی ناراحت شما شدم، واقعا متاسفم

ممنووون عزيزم غم نبيني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره دکتر سونو گفت دل نبند سقط میشه😭😭😭

عروس کوچولو خاهرم دوقلو داشت با هماتوم هاي پنجا ميلي پوچ بودن يکي از ساک ها الان دخترش هشت ماهه حاملس يعني همهههه گفتن سقط ميشه ولي خاهرم خودشو نباخت

عروس کوچولو خاهرم دوقلو داشت با هماتوم هاي پنجا ميلي پوچ بودن يکي از ساک ها الان دخترش هشت ماهه حامل ...

مرسی عزیزم

فکر کنم مال منم همینقدر گفتثایشالله خیر

بازم ممنونم عزیزم

ممنون از دلگرمی و دعاهاتون

❤️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم