2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
الهي فداي دلت ليانا جون وقتي فهميدم حالم بد شد حتي يه جمله ام نتونستم بهت بگم كه غمت رو تسكين بده ما ...

قربونت بشم سمانه جون ممنووووون عزيز دلم واقعا سخته مادرتون چي كشيده انشاالله همگي طعم مادر شدن رو بچشيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده عزیزم؟ 😢😢😢😢

سلام زينب جون ي سوال داشتم اندومتر نازک باشه مشکلي پيش مياد براي بچه دار شدن ؟؟؟ من اندومترم دکتر حين سند با ماما صحبت ميکرد ميگفت خيلي نازکه تو سوم پريودم بايد چند باشه مگه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
۸ ساله منتظرم. برام دعا کن.

حتما دعات میکنم .انشااله به حق آبروی حضرت زهرا هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه

نگران نباش منم خیلی سختی کشیدم 2 بار طبیعی باردار شدم هر دوتا کورتاڑ کردم یکبارم آی یو ای منفی

تا اینکه با میکرو با کلی توسل جواب گرفتم..نا امید نشو کتاب شهید ابراهیم هادی بخون خیلی حاجت میده

ممنونم ...دوتا سقط داشتم درکت می کنم خیلی مشکلات دارم دیگه نمی کشم. ‌.میوم دارم اتدومتریوز هستم ...

انشاالله مامان شدي عزيزم ميدونم خيلي سخته فقط توكل كن به خدا 

خدا خودش كمكمون كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بیخیال عزیزم من دیگه نابود شدم دیگه نمیتونم مث سابق بشم انگار کمرت شکسته باشه و نتونی بلند بشی من ...

منم اولش منفی شدم همین احواام بود واقعا سخته اینقدر امید داشته باشی ولی هیچی به هیچی هنوزم یکم تو شوکم باورم نمیشه بعد اینهمه مدت که منتظر بودم میکرو کنم که نتیجه بگیرم انجام دادمو منفی شد وحتی جنینیم برام نمونده فکر نمی کردم بتونم از اول شروع کنم فکر نمی کردم دیگه بتونم بهش فکر کنم ولی گاهی اوقات مجبوری بلند بشی از اول شروع کنی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاالله مامان شدي عزيزم ميدونم خيلي سخته فقط توكل كن به خدا  خدا خودش كمكمون كنه

واقعا براتون ناراحت شدم هیچی ندارم بگم خدا به اندازه غمی که داشتید انشاالله بزودی دوبرابرش خوشحالتون کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم لطف میکنی مهربون منم منظورم با دوستانی هست که میپرسن و بعد دلشون نمیاد، دوباره نشاسته میخورن، ...

آره عزیزم میفهممت. مثل معلمی که آخر سال خیلی از دانش آموزاش مردود شده باشن. راست میگی خیلی هامون میپرسیم اما گوش نمیدیم و کار خودمون رو میکنیم.❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سارا جون ممنون عزيزم دلم مرررسي از دعاي قشنگت  خيلي دوست دارم مثل قبل بارداريم بشم الان ه ...

فدای دل پاکت بشم 

این روزا هم میگذره 

خود خدا گفته قطعا بعد از هر سختی ی آسونی هست ک خودش مقدر میکنه 

خیلی سخته خیلی سخت ولی امید ب اینده و امید بمادر شدن چیزیه ک خالقمون توی ما قرار داده 

انشاله هیچوقت امیدتو از دست ندی 

بچه های تو در آینده ای خیلی نزدیک بسلامت ب دنیا میان و تو باید قوی تر از قبل باشی و سالم تر از گذشته 

قرار نیست هیچ اتفاق و خاطره بد تا ابد بمونه 

کاش میتونستم مرهمی ب دل شکستت باشم 

ولی خدا زن رو یجوری قوی آفریده ک میتونه خیلی چیزا رو از اول درست کنه اگه بخواد 

اسم مردها مرده ولی بخدا زنها توی این مسیر خیلی محکم‌ترن 

بگذار زمان بگذره و اجازه بده حال دلت خوب بشه 

خیلی چیزا با گذشت زمان درست‌ میشه 

انشاله قراره مادر خوب و مهربون و دلسوز بچه هات باشی 

مطمن باش اون روز خیلی دور نیست