2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
شاید رسالت ما تو این زندگی فقط بچه دار شدن نیست چند سالته؟ خیلی راه ها هست که نرفتی

زندگی بدون بچه انگار معنایی نداره

اونم منکه واقعا خدا خودش میدونه چقدر عاشق بچه ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا میفهمم .چون تجربه کردم.حق داری.زمان بده به خودت

عزيزم عدد بتا مهم نیست فقط کافیه مثبت بشی و روند افزایشش درست باشه، ان شاء الله 48 ساعت دیگه مجدداً تکرارش کن 

مبارکت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
میدونم چی میگی.منظورم اینه که میتونی بازم تلاش کنی.دکتر من ازم نا امید بود.همشم بخاطر سنم

الان کاری جز گریه و غر زدن و ناراحتی نمیتونم کنم چون داغون شدم تو این راه

ولی شاید یه روزی دوباره بلند بشم

اما الان خیلی بد شکستم.

عزیزم مبارکت باشه، مامان شدی، فقط 48 ساعت بعد دوباره تکرار کن شبیه بتا لاله جون شده

پریروز از بیمارستان زنگ زدن گفتم هنوز وقت ازمایشم نشده.

باز امروز سه بار زنگ زدن.من گوشیم سایلنت بود نشنیدم.

استرس گرفتم میگم چرا هی زنگ میزنن؟دفعه های پیش زنگ نمیزدن

زینب یادته من همونم که گفتم ذخیره ندارم.دکتر گفته یا اهدایی یا چندین بار پانکچر کنیم.

بعد یهو گفتن 14 تخمک و 7جنین داری.من هنوز متعجبم.چطوری؟اخه سونوگرافی قبلش گفت 6 تخمک

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
به خدا قسم اینقدر سختی کشیدم.بعد ده سال حالا که مثبت شده جرات شادی ندارم.تا بدنیا بیاد جلو چشمم شما ...

من همیشه میگفتم ازمایشم مثبت بشه دوباره ازمایش میدم اگه نسبتش دوبرابر شده باشه دیگه اصصصصلا سراغ دکترا نمیرم

حالا قسمت شدو بعد از مثبت شدنم اومدیم ایتالیا تا هفته ۱۴ من اصلا جنین رو ندیدم😁😁

ولی حس خوبی بود که استرسشو نداشتم

شماهم فقط به این فکر کن الان مامان شدی. بیخیااااااال😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اکرم عزیزم کاری نمیشه کرد منم ناراحتم و خیلی درکت میکنم ولی باید نبازی خودتو هنوز جوونی بازم امی ...

آفرین به این روحیه عزیز دلم. منم روزی که رفتم دکتر و دیدم داره سقط میشه و رفتم آز بتا دیدم افت کرده،دوتایی کلی تو ماشین گفتیم خندیدیم همسرم کلی سربه سرم گذاشت،رفتیم رستوران و یه غذای مفصل خوردیم بعدم رفتیم چندتا بسته پد بهداشتی خریدیم رفتیم شیرینی خریدیم و برگشتیم خونه. چاره چیه نمیشه خودمون رو بکشیم که

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم هر سوالی داری بپرس،  گلم فقط میتونم بگم هیچی معلوم نیست، فکرای خوب بکن، و نگران هیچی هم ...

ممنون عزیزم 😔

انشاءالله خیره 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آرام بخدا جون ندارم توانش رو ندارم لیاقتش رو ندارم دیگه روم نمیشه بیشتر از این بگم هزینه کنه خدا ...

دکترت رو عوض کن

محیط رو حتما عوض کن

چرا روت نشه

همسرت مگه غریبه ست

هزار تا راه هست

نشد

تخمک اهدایی بگیر

نشد رحم اجاره ای بگیر

ولی من مطمئنم که دکترت رو عوض کنی میشه

تو میتونی و بالاخره مامان میشی

تو این دنیا هیچ چیزی غیر ممکن نیست

لیلا جون قبول کن سخته بزار یکم حداقل داغم کمتر بشه بعد دعوام کن😭😭😔😔

قربونت برم عزیز دلم. معلومه که سخته و غیر قابل تحمل. دیوونه ام مگه دعوات کنم؟ دارم اینارو میگم که به خودت بیای و سریعتر خودتو جمع و جور کنی و ادامه بدی این راه رو برای مادر شدن. اما قبول کن اگه خانواده ات خبر نداشتن راحت تر میتونستی کنار بیای. عزیز دلم تورو خدا منو ببخش

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آفرین به این روحیه عزیز دلم. منم روزی که رفتم دکتر و دیدم داره سقط میشه و رفتم آز بتا دیدم افت کرده، ...

منم الان همین کار رو با همسرم انجام دادیم

رفتیم رستوران 

الانم اومدیم خونه 

الانم بغلم کرده کنار هم دراز کشیدیم

پریروز از بیمارستان زنگ زدن گفتم هنوز وقت ازمایشم نشده. باز امروز سه بار زنگ زدن.من گوشیم سایلنت بو ...

عزیزم نترس تخمک ها مال خودت بوده، خب پس اگر زودتر هم آز دادی، حسابی خوشحال باش مامان شدی رفت😍😍😍😍😍