2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
سلام عزیزم باورت نمیشه انگار یه تیر خوررررد وسط قلبم آخه چرااااااا دیگه چقدر منتظر بشم دیگه چقدر ح ...

چندمین انتقالتون بود؟؟😔😔😔

درکتون میکنم منم این حسو داشتم همه این حرفارو هم من با خدا میزدم

مامانم تو خونه راه میرفت و با گریه های من گریه میکرد😭😭

ولی من پررو پررو بعد از انتقال منفی تو همون حالت پریودی رفتم طب سنتی 

ولی خدا خواستو از اون داروها استفاده نکردم همون ماه طبیعی باردار شدم

ان شالله قسمت شما هم بشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم موناجونم خیلی شکستم خیلی ترک برداشتم  خیلی نامردیه چرا خدا صدامونو نمیشنوه بخدا نامردی ...

واای اره دقیقا میفهممت به شوهرم  میگم اصلا خدا هست آخه اونم میگه اره بابا هست منتها بنده های عزیزشو بیشتر امتحان میکنه نمیدونم بخوام عزیز نباشم چه باید کرد 🙃🙃اکرم جون اگر مثه کاربریت متولد ۷۲ هستی بهت بگم اگر غصه نی نی خوردی یاد من بیفت با ۳۶ سال سن هنوز اندر خم یک کوچه ام 🤗🤗دختر قوی باش بابا درست میشه نزار زندگی شکستت بده بالاخره باردار میشی فک نکن اتفاق نمیفته ،دوباره انتقال میدی  

الهه جان چطوری غصه نخورم داغون شدم اندازه صدسال پیشر شدم شکستم

چاره چیه وقتی شوهرم جواب آزمایشو آورد از غصه تو چشاش اشک بود خیلی برام سنگین اومد دلم سوخت اونم خیلی امید داشت حکمت خدا رو برم خیلیا خیلی راحت باردار میشم خیلیام مثل ماها ...

زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده  کار رفتن پول جگع ک ...

الهی بمیرم اکرم  جون،هر کاری میکنم اشکام بند نمیاد بخدا بلند بلند گریه کردم از خدا خواستم به انتظارهممون پایان بده😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چاره چیه وقتی شوهرم جواب آزمایشو آورد از غصه تو چشاش اشک بود خیلی برام سنگین اومد دلم سوخت اونم خیلی ...

مادر بزرگ من یه بچشو فروردین زایمان کرد بعدیشو اسفند یعنی تو یک سال دوتا بچه به دنیا اورده 😳😳حالا بنده که نوه شون هشتم سال که چه عرض کنم تا چهل سالگی ایشالله خدا دلش بسوزه یکی هم به من بده 🥰🥰

چندمین انتقالتون بود؟؟😔😔😔 درکتون میکنم منم این حسو داشتم همه این حرفارو هم من با خدا میزدم ماما ...

قلبم درد میکنه انگار شکستگیش خیلی عمیق بوده.

چشمام ک هیچ از شدت درد تب کرده

برام دعا کنید .

مادر بزرگ من یه بچشو فروردین زایمان کرد بعدیشو اسفند یعنی تو یک سال دوتا بچه به دنیا اورده 😳😳 ...

جاری من دوتا پسر داره خودش ۴۰ سالشه هوس دختر کرد فرت هم حامله شد بچشم دختر شد یعنی مثل آب خوردن اونوقت من تو حسرت یکییشم

واای اره دقیقا میفهممت به شوهرم  میگم اصلا خدا هست آخه اونم میگه اره بابا هست منتها بنده های عز ...

موناجونم خسته شدم قلبمم درد داره

دوست دارم برم یه جایی ک هیچکسی نباشه فقط خودم باشم

زندگیم نیتز داشت به این نور امید الان چیکار ش کنم زندگیمو چیکارش کنم

سلام بچه ها متاسفانه آز منفی شد و  من داغون شدم کوله باری از غم نشست روی شونه هام به مامانمم ...

الهم انی. احتسب مصیبت. عندک. فابدلنی. خیرا منها

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش